Pro TV a achiziționat formatul „The Voice Kids“. Preselecţiie încep în luna martie!

Vocile care au ceva de cântat trebuie auzite în toată lumea, indiferent de vârstă! „Vocea României“ a căutat și continuă să caute cele mai bune voci din țară, iar, în sezonul cu numărul cinci, concurenții au demonstrat că doar vocea contează! Acum este rândul copiilor să își etaleze talentul vocal într-un format de succes internațional, care le este dedicat!

Vocea Romaniei JuniorPro TV a achiziționat licența de producție a formatului „The Voice Kids“ de la Talpa Global, iar echipa va porni în căutarea celor mai impresionante voci de copii! În România, show-ul se va numi „Vocea României Junior“.

Formatul are o structură similară cu cea a show-ului „Vocea României“. Copiii cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani vor încerca să impresioneze antrenorii în etapa audițiilor pe nevăzute, a confruntărilor, dar și în semifinale și finală, în lupta pentru marele titlu.

Caravana „Vocea României Junior“ vine în orașul tău! În luna martie, echipa Pro TV va porni în căutarea celor mai bune voci de copii. Brașov (5 martie, Hotel Kronwell, ora 09:00), Timișoara (12 martie, Hotel Continental, ora 09:00), Iași (19 martie, Hotel Unirea, ora 09:00), Cluj-Napoca (26 martie, Golden Tulip Ana Dome, ora 09:00) și București (2 și 3 aprilie) sunt orașele în care sunt așteptați copiii din toată țara, pentru care muzica și cântatul reprezintă mai mult decât o pasiune.

 

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here