„Te cunosc de undeva“: George (Jorge) și-a comandat o pereche de pantofi cu tocuri de 13 cm

George (Jorge), pe care telespectatorii îl pot urmări în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, și-a comandat o pereche de pantofi cu tocuri de 13 centimetri, pe care-i va încălța pentru fiecare personaj feminin pe care-l va avea de interpretat în noul sezon al transformărilor.

george jorge pantofi toc

„Am ales aceşti pantofi cu tocuri de 13 centimetri pentru că au un calapod care mă ajută. Talpa pe care o au te face să stai pe vârfuri și, în același timp, îți lungește piciorul“, explică George. Interpretul a achiziționat acești pantofi cu 400 de lei.

Pentru George, mersul pe tocuri nu este un chin, mai degrabă o bucurie. „Știu că sună ciudat dar, pentru mine, mersul pe tocuri a fost dragoste la prima purtare. Am exersat mersul pe tocuri acasă și foarte mult la repetiții, la antrenamente. Acum am ajuns chiar să le dau sfaturi colegilor mei, băieții de la ‘Te cunosc de undeva’, legat de mersul pe tocuri. E drept că am fost abordat și de două doamne care m-au întrebat cum am reușit să învăț să merg atât de bine“, a încheiat artistul.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here