marți, iulie 16, 2024
AcasăȘTIRIProconsul cântă, pe 13 iunie, în club Route 66

Proconsul cântă, pe 13 iunie, în club Route 66

Proconsul aduce într-un show plin de energie cele mai cunoscute hituri, lansate de-a lungul timpului, piese pe care ai dansat, ai râs sau te-ai îndrăgostit.

Route 66 - Proconsul

Trupa de suflet a României, Proconsul, te face personaj principal al poveștii spuse în cei peste 15 ani de activitate și rememorate, într-un show live, de aproximativ 2 ore, din care nu vor lipsi hituri ca „Cerul”, „De la ruși”, „Mi-ai luat inima” sau „Despre tine”.

Într-o continuă reinventare, trupa Proconsul îmbină stiluri muzicale diferite, cu mesaje pozitive, creând povești și experiențe memorabile. Show-urile live oferite impresionează prin energia debordantă a membrilor trupei, reușind să transmită emoție și optimism.

Accesul în locaţie se face începând cu ora 21.00, biletele costă 40 lei, iar, rezervările se pot face la numărul de telefon 0735.350.350.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.