Proconsul va susţine pe 10 martie, la Sala Polivalentă din Bucureşti, concertul „Povestea noastră“

Proconsul vă invită pe 10 martie, de la ora 20:00, la Sala Polivalentă, pentru a asculta povestea lor, cântată aşa cum nu s-a mai auzit până acum.

Proconsul Povestea noastraProconsul împlinesc 17 ani şi vor să le fiţi alături, împreună cu Andra, JerryCo, Dida Drăgan, Mircea Baniciu, George Nicolescu şi mulţi alţi invitaţi.

Fără voi, publicul, Povestea Proconsul nu s-ar fi scris niciodată. Evenimentul este organizat de Music Management Event iar biletele se găsesc în reţeaua Eventim.

Cum sună povestea lor spusă chiar de ei? Se termină cu… “şi-au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi”? Iată ce au declarat Proconsulii:

“Niciodată Proconsul nu va putea să spună “şi-au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi!” Muzica Proconsul va fi peste ani şi ani. Când se va sfârşi Pământul, atunci se va sfârşi şi muzica Proconsul. De exemplu, cântecul Cerul este de 17 ani şi tot este difuzat. Pentru mine, Proconsul este o poveste fără sfârşit…”, a declarat Bodo.

“A fost odată un băieţel care şi-a dorit mult, mult de tot să cânte oamenilor. Şi aşa a apărut Proconsul!”, a spus Dragoş.

“Povestea mea începe foarte simplu: am fost căutat de băieţi pentru a intra în echipa lor, o trupă foarte cunoscută şi iubită. Am acceptat, ne-am înţeles foarte bine, iar acum suntem cei mai buni prieteni. Proconsul va continua pentru multă vreme şi încă nu văd cum s-ar putea termina”, declară Robert Ursache.

“Am început cu mare încredere în noi şi în muzica noastră şi aşa continuăm. Povestea merge mai departe…”, spune Valentin Petricenco

“Proconsul a fost un refugiu. Cred şi sper ca munca începută acum 17ani va sfârşi că o favoare întoarsă lui Dumnezeu. Cât despre bătrâneţe, nu cultiv ideea şi nu cred în ea. Eu cred doar în viaţa veşnică-eternă”, a declarat Robert Anghelescu.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here