„Ferma vedetelor“ se pregătește de start. Altă țară, altă distracție!

Cei 12 fermieri sunt gata de marea provocare a primăverii: competiția pentru titlul de Fermierul anului! Ajunse în Cipru, vedetele care au răspuns provocării Ferma vedetelor sunt gata să-și preia atribuțiile.

Ferma VedetelorCoordonați de Nea Rață, concurenții vor avea o mulțime de sarcini: de la reabilitarea fermei, la construcția anexelor necesare, la cultivarea legumelor sau îngrijirea animalelor, toate cu scopul de a transforma complet ferma până la finalul emisiunii!

Dacă anul trecut bătălia pentru mare titlu de Fermierul anului s-a dat într-o locație 100% românească, competiția s-a mutat anul acesta la peste 1700 de kilometri distanță, în însoritul Cipru! Pe tărâmuri spectaculoase, încărcate de povești mitologice, concurenții vor trebui să conviețuiască și să se descurce într-un mediu cu totul nou. Viața de la țărmul Mediteranei poate părea extraordinară, însă climatul diferit față de cel al României, insectele, șerpii și scorpionii, dar și munca pământului vor complica probele care vor stabili câștigătorul celui de al doilea sezon Ferma vedetelor!

Ferma vedetelor este un reality show complex, care presupune un program de filmare de 24 de ore din 24 și o desfășurare de forțe impresionantă! Logistica cuprinde zeci de kilometri de cabluri, zeci de echipamente tehnice performante, drone, recuzită special construită, dar și relocarea pentru o bună perioadă de timp a unei echipe impresionate de specialiști în televiziune. Zeci de kilometri se fac zilnic între biroul de producție și regia emisiunii, iar locația se întinde pe o suprafață vastă, cuprinzând un întreg munte.

O echipă mixtă, formată din peste 150 de profesioniști din România și Cipru, va superviza non-stop fiecare mișcare a concurenților! O plantație impresionată de măslini, dar și portocali vor fi primele lucruri pe care le vor vedea fermierii dimineața. Fiecare moment al vieții la fermă va fi imortalizat pentru a-i transpune pe telespectatori în mijlocul competiției, pentru a afla alianțele și strategiile concurenților, dar și pentru a surprinde momentele picante din interiorul fermei!

Complet izolați de familie și de cei dragi, Anda Ghiță, Saveta Bogdan, Mircea N. Stoian, AMI, Lili Sandu, Viorel Sipoș, Benny Adegbuyi, Maria Constantin, Marcel Toader, Sorana Darclée, Paul Ipate și Octavian Strunilă vor fi nevoiți să trăiască în condiții ca acum 100 de ani. Un lucru va fi diferit față de anul trecut, cei 12 fiind nevoiți să îmbine obiceiurile și meșteșugurile românești, cu cele cipriote. Concurenții vor trebui să se organizeze, să se gospodărească și să învețe să locuiască împreună. Ca și în sezonul trecut, concurentul eliminat va alege fermierul săptămânii următoare, care va avea parte de un tratament preferențial. Pe parcursul întregii săptămâni, acesta va împărți colegilor sarcinile pe care le au de executat și va alege servitorii, care vor avea parte de un tratament mult mai strict decât cel de anul trecut.

Peripețiile celor 12 vedete la ferma din Cipru, în condiții de viață ca acum 100 de ani, fără confortul lumii moderne și departe de cei dragi, vor putea fi văzute, în curând, la Ferma vedetelor!

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here