Producţiile lui Adrian Sînă din anul 2016, peste 200 de milioane de vizualizări pe YouTube

Adrian Sînă, liderul trupei Akcent, este un bărbat împlinit, atât din punct de vedere profesional, cât şi familial. Artistul poate fi denumit producătorul muzical al anului, compoziţiile sale, reunite sub cupola studioul de producţie Akcent Music, reuşind să însumeze peste 200 de milioane de vizualizări în anul 2016.

adrian-sina-hit-youtube

Albumul Akcent lansat în acest an este unul dintre cele mai bine vândute materiale discografice româneşti la nivel mondial, fanii din Pakistan şi India conducând detaşat la downlod-uri de piese. În plus, single-ul lansat recent de Akcent împreună cu Lora a strâns peste 4 milioane de vizualizări pe YouTube .

Producţiile semnate de Adrian Sînă pentru artiştii Akcent Music, printre care se regăsesc Lidia Buble, trupa Maxim, Sandra N., Aza şi Amira, dovedesc polivalenţa muzicală a lui Adrian, care poate compune cu uşurinţă atât piese dance, cât şi balade de dragoste.

„Studioul Akcent Music a lansat anul acesta peste 50 de producţii muzicale care au însumat aproximativ 200 de milioane de vizualizări pe YouTube. E o muncă de echipă, în care se pune suflet, lucru pe care publicul îl vede şi îl simte cu fiecare piesă lansată. Mă bucur că multe dintre piesele lansate sunt cu artişti noi şi foarte tineri, care cresc în ochiii publicul uşor şi sigur“, a spus Adrian Sînă.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here