Rag’n’Bone Man nu va mai ajunge la Awake Festival

Rag’n’Bone Man nu va mai cânta anul acesta la Awake. Rag’n’ Bone Man a fost nevoit să anuleze mai multe concerte programate vara aceasta, printre care şi show-ul pe care urma să-l susţină în cadrul festivalului Awake, motivul fiind unul personal, strâns legat de familia lui.

Awake FestivalRag’n’Bone Man îşi exprimă regretul pentru faptul că va rata întâlnirea din acest an cu fanii din România şi speră că va veni în curând la noi în ţară.

Organizat pe domeniul celui mai frumos castel în stil baroc din Transilvania, Castelul Teleki din Gornesti, Awake este primul boutique festival internaţional organizat în Ardeal, un eveniment concept care îmbină armonios muzica, natura şi arta, sub numeroasele ei forme. O expoziţie impresionantă de instalaţii artistice de mari dimensiuni concepute şi realizate de artişti români, o bibliotecă adevărată, construită chiar în inima parcului, plus numeroase activităţi care promit un program divers pe toată durata celor 3 zile de festival, totul este pregătit în aşa fel încât spectatorii să se bucure de o ultimă vacanţă de vară înainte de reîntoarcerea la rutina zilnică.

Festivalul Awake va avea loc în weekendul 1-3 septembrie, pe Domeniul Teleki din Gornesti, Mureş, biletele disponibile la preţul de 181 de lei, respectiv 205 lei cu camping putând fi achiziţionate în continuare de pe eventim.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here