Vunk și Irina Rimeș au lansat videoclipul melodiei „Stai langa mine“

Trupa Vunk colaborează cu Irina Rimeș pentru „Stai langa mine“, cel de-al patrulea single lansat de pe albumul „Extrovertit“.

vunk irina rimes stai langa mine videoclip

„Credem foarte tare în puterea cuvintelor. Un singur cuvânt poate schimba o lume întreagă. Stai lângă mine, pentru că orice iubire merită o nouă șansă. Acesta este mesajul piesei, pe care am ales să-l spunem printr-un videoclip cu un puternic impact vizual, în care predomină două culori: galben și rosu. O poveste simplă, cu două personaje care se caută prin gesturi și priviri. Mi-am dorit să regizez eu clipul pentru piesa asta, să creez starea pe care am vrut să o transmitem vizual. Este o abordare ușor atipică a unui clip românesc, din punct de vedere al încadraturilor și unghiurilor de filmare“, a spus Cornel Ilie, liderul trupei Vunk.

„Este o piesă pe care am scris-o împreună cu Andy Bănică și care ne-a plăcut foarte mult. Am vrut să o lansăm, iar când a apărut ocazia unei colaborari cu Vunk, am știut exact că ‘Stai lângă mine’ este piesa. Și lui Cornel i-a plăcut de la prima ascultare și acum ne bucurăm să vă prezentăm rezultatul final“, a încheiat Irina Rimeș.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here