Rag’n’Bone Man, revelația muzicală a anului 2017, vine în România şi cântă la festivalul Awake

Anul acesta vara se prelungește cu încă trei zile de distracție pentru iubitorii de muzică, artă și vacanță: pe domeniul Teleki din Gornești, Mureș festivalul Awake își începe povestea în weekendul 1–3 septembrie 2017.

Printre artiștii confirmați la prima ediție se numără Rag’n’Bone Man, revelația muzicală a anului, Tom Odell, dar și trupe ungurești și românești, ca Mary PopKids, Subcarpați, Golan, Jurjak și Les Elephants Bizarres.

Festivalul Awake își propune trei zile în care participanții se vor putea bucura de concerte și party-uri, vor putea petrece până în zori alături de prieteni vechi și noi, își vor putea exprima liber creativitatea sau vor putea lenevi fără remușcări la umbra copacilor.

Amplasat în inima Transilvaniei, domeniul Teleki din Gornești include un parc dendrologic de 6.5 ha, cu arbori seculari și poienițe încântătoare, ce înconjoară castelul Teleki, monument arhitectural din secolul al XVIII-lea, supranumit de localnici „cel mai frumos castel din Ardeal”. Natura și istoria au creat aici un loc de joacă de poveste, un spațiu perfect pentru o explozie de culoare, sunete și good vibes.

„Ideea pentru Awake s-a născut în urma unor discuții pătimașe și foarte insistente cu un grup hotărât de fani din Târgu Mureș, care ne-au convins de oportunitatea organizării unui nou festival în zonă, unde există o lungă tradiție muzicală și artistică în general, nemaivorbind de un public entuziast, cunoscător de muzică bună și tot ce-i nou. După ultima ediție B’EstFest din 2013, ne propuseserăm să inițiem un nou festival, dar căutam locația ideală pe care au găsit-o prietenii noștri din Târgu Mureș după 1 an de cercetări în zonă. Mi s-a tăiat respirația când am ajuns pe domeniul Teleki din Gornești, acel parc cu arbori seculari, statui în stil baroc și poienițe parcă special desenate pentru scenele unui festival, cu Mureșul curgând pe toata lungimea parcului. A fost dragoste la prima vedere și am decis pe loc că acolo va avea loc festivalul Awake”, a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.

Pe parcursul celor trei zile de festival, domeniul Teleki se va umple de ritm si energie, iar cărările umbrite vor ghida pașii către diverse atracții, precum The Forest Library – biblioteca în aer liber, spațiu special creat pentru un moment de relaxare alături de o carte bună; Serenity Meadow – zona de „wellbeing” pentru cursuri de yoga și pillates sau The Brewery – spațiul în care cele mai interesante tipuri de bere artizanală își vor găsi locul. Printre zonele de interes se va număra și The Awake Platform, o platformă socială destinată inițiativelor creative, cu workshop-uri interactive, conferințe inspiraționale și sesiuni de „idea pitching”.

 

Abonamentele pentru cele de 3 zile de Awake s-au pus azi în vânzare pe site-ul eventim.ro și în magazinele partenere, la preț promoțional EARLY BIRD, abonamentele de 3 zile vor fi 151 lei, respectiv 175 lei incluzând camping, până miercuri, 31 mai. Din 1 iunie, până joi, 31 august, în perioada de PRESALE, abonamentul de 3 zile va fi disponibil la prețul de 181 lei, respectiv 205 lei incluzând camping, iar în prima zi de festival, abonamentele vor fi disponibile la prețul de 201 lei. Toate prețurile includ comisioanele de ticketing.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here