Spectacolul pe gheaţă „Alice în Ţara Minunilor“ va avea loc pe 29 aprilie la Sala Polivalentă din Bucureşti

Orice poveste începe cu “A fost odată ca niciodată”. La fel începe şi povestea noastră, cum ar putea să fie altfel? De fapt, nu e nimic special. Este vorba despre “Alice în Ţara Minunilor”, aşa cum o ştim cu toţii de când eram mici sau aşa cum le-o descoperim acum piticilor din vieţile noastre.

Alice in tara minunilorStaţi puţin… Am spus că nu e nimic special?! Scuze, am greşit. Este, într-adevăr, povestea clasică, plină de fantezie şi bucurie, însă reinterpretată în ritm de patinaj. Da, vă invităm la un spectacol pe gheaţă “Alice în Ţara Minunilor”. Va fi mai mult decât magie şi copilărie, va fi un vis devenit realitate, în care vom sta vrăjiţi, de la mic la mare, preţ de vreo 2 ore.

Artişti, stele ale patinoarului rusesc, proiecţii 3D unice, costume de-a dreptul extraordinare. Toate acestea vă aşteaptă pe data de 29 Aprilie, la Sala Polivalentă din Bucureşti.

Şi mai este ceva special la acest spectacol: preţuri promoţionale până la 31 Martie! Alege-ţi rolul, cumpără-ţi biletele şi vino să descoperi adevărata lume a lui Alice. Şi dă-ne verdictul tău: e sau nu o ţară a minunilor?

‘Motanul’ este la un preţ promoţional de doar 39 RON!!!! ‘Dama de Inimă Rosie’ este doar 79 RON, ‘Iepurasul’ la doar 119, iar ‘Alice’ la doar 169 RON!!!

Nu rata un cadou de Paşte inedit, la un preţ special!

După 31 martie preţurile devin după cum urmează:
‘Alice’-215 RON,
‘Iepurasul’-165 RON,
‘Dama de Inimă Rosie’-125 RON
‘Motanul’-75 RON.

Biletele s-au pus de astăzi în vânzare prin reţeaua Eventim. Aşa că, vă aşteptăm, pe data de 29 Aprilie, la Sala Polivalentă, la “Alice în Ţara Minunilor”, un spectacol de patinaj care va va bucura cu siguranţă toate simţurile .

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here