Raluka lanseaza noi piese din Proiectul Balkanic

Raluka & Proiectul Balkanic

Raluka, una dintre cele mai bune voci feminine din Romania, revine cu un intreg playlist de piese cantate alaturi de band-ul ei intr-un Show Balkanic 100 % Live.

Proiectul Balkanic este un proiect de echipa, la care artista lucreaza de mai bine de doi ani. Aici, ascultatorii pot gasi piese inspirate din folclorul romanesc reorchestrate in maniera proprie, piese de petrecere cantate live de Raluka alaturi de unul dintre cele mai bune band-uri din Romania.

Raluka este un artist recunoscut pentru exigentele muzicale, asadar a insistat sa isi formeze propria echipa si sa lanseze aceste piese numai in momentul in care proiectul suna impecabil. Impreuna cu band-ul, Raluka a repetat si a lucrat la piese astfel incat varianta live, cea pe care fanii o pot gasi pe youtube, sa transmita un vibe bun.

“Proiectul Balkanic este un proiect de suflet pe care l-am inceput aproximativ cu doi ani in urma. Am pornit acest proiect impreuna cu Poke, cel mai bun acordeonist din tara, iar pe parcursul timpului am reusit sa am alaturi de mine o intreaga echipa, niste oameni minunati care fac acest proiect sa sune incredibil de bine. Sheby, Laur, Triff sunt cativa din oamenii care fac acest proiect sa sune asa bine. Imi doresc tare ca aceste piese sa ajunga la cat mai multi dintre voi si sa va bucurati de el asa cum noi de bucuram sa il cantam.”, a declarat Raluka.

Numarandu-se printre cele mai iubite artiste din Romania, Raluka poate fi urmarita la „Te cunosc de undeva” in fiecare sambata seara incepand cu ora 20:00 pe Antena 1. Artista are numeroase piese care au stat saptamani la rand in topurile muzicale. Piese precum “Ieri erai”, “Zbor”, Aroma sau single-ul cu Killa Fonic, “Dulce Otrava” au fost pe buzele tuturor.

Citeste si despre:

SAGA Festival prezintă SAGA Rave Plane - o scenă în avion cu petreceri exclusiviste
Biletele de o zi la Untold - sold out în prima etapă de vânzare
N-ai sa crezi ce videoclipuri scoate Richard Stan dintr-un simplu garaj
Connect-R și-a lansat cartea „Din livada cu nuci”, în cadrul Bookfest de la Romexpo.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here