Răspunsul primit de Wilmark când şi-a cerut soţia în căsătorie: „Mă faci de râs“

Familist convins, dar totodată discret în ceea ce-i priveşte pe soţia sa şi pe cei doi copii, Wilmark îşi va prezenta familia în exclusivitate în această formulă pe un post tv, în cadrul emisiunii “Refresh by Oana Turcu”, difuzată pe 28 ianuarie, de la ora 22.00, de Antena Stars.

wilmark sotie restaurant

Printre dezvăluirile care vor face deliciul telespectatorilor se numără şi povestea cererilor în căsătorie pe care Wilmark i le-a făcut soţiei sale, Ioana.

„După două eşecuri, a treia oară i-a ieşit”, mărturiseşte amuzată aceasta, completând: „A încercat de două ori, dar nu eram pregătiţi. Prima oară i-am zis pur şi simplu ‘Nu’“, moment în care Wilmark a întrerupt-o: „Iar a doua oară m-a făcut de râs. Ioana se gândea că relaţia noastră nu are rost şi că se va întoarce în Franţa. Eram într-un restaurant din centrul Bucureştiului, i-am spus că ea trebuie să fie mama copiilor mei, m-am urcat pe masă, şi am întrebat-o ‘Vrei să fii soţia mea?’. Toată lumea se uita la noi, iar ea mi-a spus doar: ‘Dă-te jos de pe masă, mă faci de râs’“, îşi amintesc amuzaţi cei doi.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here