EXCLUSIV Alexandra Uşurelu: „Am reușit să atrag simpatia unui public cu gusturi fine“

Au mai rămas doar câteva zile până la cele două concerte pe care Alexandra Uşurelu le va susţine la Teatrul Naţional din Bucureşti pe 30 ianuarie, ocazie cu care artista ne-a oferit un mic interviu.

ALEXANDRA USURELU_photocredit Gina Buliga

TrăieşteMuzica.Ro: Cum ai început anul 2017?

Alexandra Uşurelu: Am început anul cu entuziasm. Împreună cu echipa mea mă pregătesc pentru turneul național „Am să fiu casa ta“. Primul spectacol va avea loc în București, pe 30 ianuarie, la Teatrul Național.

Ce surprize ne pregătești pentru spectacolul de la TNB?

Voi interpreta atât compoziții noi, printre care „Rămâi gândul cel dintâi“, piesă lansată la finele anului trecut, cât și cele mai de succes cântece de pe albumul de debut, intitulat „La capătul lumii“. De asemenea, îmi va face deosebită placere să colaborez cu Narcisa Suciu si Alex Muşat, invitaţi speciali în spectacolele de la TNB.

Cum comentezi parcursul tău profesional din ultimii 2-3 ani?

Am debutat în 2011 pe scena Teatrului Odeon, cu ocazia Galei „Femeia contează“. În 2015, am avut plăcerea de a primi premiul „Cel mai bun album al anului“, pentru albumul „La capătul lumii“. În iarna anului 2016, spectacolul simfonic „Pur“ de la București s-a desfășurat cu casa închisă. În acest an, pe 30 ianuarie, voi susține două concerte consecutive la Teatrul Național, datorită cererii mari de bilete. Biletele deja s-au epuizat și sunt bucuroasă că publicul prezintă din ce în ce mai mult interes pentru muzica pe care o cânt.

Care sunt cele mai mari satisfacții de până acum, din cariera ta de artist?

Sunt mândră că am reușit să mă conectez cu un public care preferă să-și aleagă singur muzica pe care o ascultă, asta fără acțiuni agresive de promovare și bling-bling-uri. Cred că am reușit să atrag simpatia unui public larg, dar cu gusturi fine.

Ce fel de muzică asculți în timpul liber?

În general, ascult artiști cu care rezonez din punct de vedere uman. Printre artele mele preferate se numără: Norah Jones, Anoushka Shankar și Katie Melua. De curând, am avut plăcerea de a le asculta live.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here