Răzvan „Krem“ Alexe: „Primii bani din muzică i-am câştigat la 17 ani“

Răzvan “Krem” Alexe, gazda show-lui de comedie “DISKOTE-K”, difuzat în fiecare sâmbătă, la Kanal D, de la ora 21.30, a câştigat la cei 25 de ani notorietate în rândul artiştilor de hip-hop şi beatbox şi are deja un număr foarte mare de fani. Primii bani din muzică i-a câştigat la 17 ani.

Razvan Krem Alexe“Nu m-am născut cu acest ‘dar liric’. Rimele sunt rezultatul unor exerciţii creative şi ani de joacă. În clasa a V-a am început să scriu propriile poezii rap, iar primii bănuţi din muzică i-am câştigat la 17 ani, la un battle MC din Bacău. 50 de euro în 2006, boier! La 2 ani după, am mai câştigat un mare battle de MC, în Bucureşti. Mi-au revenit 20 de milioane, o bicicletă, zeci de cd-uri şi viniluri, monitoare de studio, 500 de lei consumaţie… a băut toată suburbia atunci… Ce vremuri!”, a povestit Krem.

Sfatul său pentru cei care doresc să urmeze o carieră artistică este să nu renunţe la visul pe care îl au şi să persevereze prin multă muncă.

“Dacă se lasă guvernaţi de gândul ‘nu voi răzbate’, au pierdut din start. Talentul fără muncă e ca sexul fără finalizare – aproape degeaba”, subliniază Krem.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here