joi, octombrie 24, 2024
AcasăȘTIRIRoman de la Zdob şi Zdub, invitat special la concertul Vunk în...

Roman de la Zdob şi Zdub, invitat special la concertul Vunk în Oraşul Minunilor

Vunk anunţă că Roman Iagupov este unul dintre invitaţii speciali din cadrul celui mai mare show al lor, Vunk în Oraşul Minunilor care are loc pe 3 octombrie la Sala Polivalentă. Roman pregăteşte împreună cu Cornel Ilie şi colegii lui un moment foarte special, o reinterpretare a uneia dintre cele mai frumoase piese Vunk într-un spaţiu cu adevărat spectaculos.

Roman Iagupov

Într-un decor care va redesena integral Sala Polivalentă transformând-o într-un tărâm de basm, Vunk în Oraşul Minunilor va dura 2 ore şi va conţine nu doar cele mai mari hit-uri ale trupei, ci şi câteva premiere, şi va expune spectatorii la senzaţii care le vor testa toate simţurile – vor fi momente în care „mirosul” va fi una dintre cheile de descifrare a poveştii, dar şi momente în care simţul tactil le va da spectatorilor posibilitatea să simtă mai bine întreaga experienţă.

Vunk a anunţat deja că doreşte să realizeze o premieră pentru spectacolele româneşti şi va avea sunet surround, că la cinematograf, dar experienţă spectatorilor va fi ridicată la standarde nemaiîntâlnite în România şi prin momentele unice din show care vor îmbina magia cu tehnologia şi cu emoţiile unor poveşti minunate.

„Vunk în Oraşul Minunilor” este un spectacol rock care are la bază un basm scris de Cornel Ilie; nu are structura unui musical, este mai degrabă coloana sonoră a cărţii omonime care se va lansa cu ocazia concertului şi care va putea fi găsită în Vunk Store-ul de la Sala Polivalentă.

Experienţa rock a spectatorilor „Vunk în Oraşul Minunilor” va fi întregită de trupele Blackstar şi byron care sunt invitate să cânte înainte de începerea propriu zisă a show-ului.

Organizatorii anunţă că biletele din Avon Fan Zone şi cele de categoria 1 sunt deja sold out şi că ultimele bilete se pot găsi în reţelele Diverta, Germanos, Orange, Vodafone, la ghişeele Poştei Române şi online.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.