vineri, iulie 19, 2024
AcasăȘTIRIRăzvan şi Dani, în vizită la show-ul „X Factor“ din Marea Britanie

Răzvan şi Dani, în vizită la show-ul „X Factor“ din Marea Britanie

Echipa de la “X Factor” va pleca la începutul lunii noiembrie la galele live ale formatului cu acelaşi nume din Marea Britanie. Răzvan şi Dani vor pătrunde în backstage-ul celui mai urmărit show din Anglia, show care are un buget de peste 50 de milioane de lire sterline pe sezon.

razvan-dani-x-factor

Simpaticii prezentatori vor avea ocazia să “fure” din experienţa pe care echipa de peste hotare o are, echipă care a ajuns cu show-ul “X Factor” la cel de-al zecelea sezon: “Mergem să învăţăm câte ceva. Suntem siguri că vom descoperi lucruri pe care nu ni le-am imaginat”.

Răzvan şi Dani au aflat deja că vor avea parte de atenţia echipei londoneze, mărturisind că nu se aşteptau să  li se pregătească o primire aşa specială: “Noi ne simţeam măguliţi când am aflat că vom fi însoţiţi peste tot de o persoană care ne va conduce prin uriaşul platou. Apoi, am aflat că prezentatorul este mereu acompaniat de vreo trei persoane care îl urmează în drumul spre scenă, în drumul spre cabina de machiaj şi aşa mai departe”.

Întregul proiect este realizat cu atenţie în cel mai mic detaliu: “Deţinătorii formatului, Fremantle Media, au nişte reguli foarte stricte. Nu ne-au primit în prima gală live, cu toate că au o experienţă fabuloasă. Este o superstiţie la ei, să nu primească pe nimeni din afară la primul show live”, povesteşte Dani.

Cei doi vor putea, de asemenea, să stea de vorbă cu membrii juriului, ba mai mult: ”Dacă avem noroc şi-l vom prinde într-o zi bună pe Gary Barlow, vom face o poză cu el, pentru că e mai greu de ajuns la el decât la Brad Pitt”, glumeşte Dani.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.