sâmbătă, iulie 27, 2024
AcasăȘTIRI„Vocea României“: Denisa Moşincat a întors toate scaunele antrenorilor

„Vocea României“: Denisa Moşincat a întors toate scaunele antrenorilor

Denisa Moşincat o orădeancă în vârstă în vârstă de 22 de ani, a întors toate scaunele antrenorilor în penultima ediție a audițiilor pe nevăzute la „Vocea României“.

denisa mosincat vocea romaniei

Seara de sâmbătă, 26 octombrie, a fost una plină de surprize la “Vocea Romaniei”. Spectacolul a avut de toate: rockeri, cântăreți de canto clasic, artiști consacrați, chiar și un primar, precum și nelipsitele “bătălii” verbale între “spiridușul” Moga și “pisălogul” Brenciu, apelative folosite chiar de către Marius.

Membră a corului “Fiat Lux”, alături de care a ajuns până în finala show-ului “Românii au talent” în sezonul trecut,  Denisa Moșincat a întors toate cele patru scaune ale antrenorilor la “Vocea României” și a pornit o luptă în toată regula, după ce a interpretat melodia „A moment like this”, semnată Mariah Carey.

denisa mosincat horia brenciu vocea romaniei

Brenciu s-a dezlănțuit și a încercat să o convingă să nu mai asculte argumentele celorlalți, însă reacțiile antrenorilor au venit imediat: “Ție îți trebuie tranchilizantul”, i-a spus Smiley, iar Loredana a adăugat: “A intrat necuratul în el, trebuie să facem o exorcizare”.

Cu toate acestea, eforturile lui Brenciu nu au fost în zadar: Denisa l-a ales pe el ca antrenor, decizie care a făcut-o fericită și pe mama ei.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.