„Vocea României“: Denisa Moşincat a întors toate scaunele antrenorilor

Denisa Moşincat o orădeancă în vârstă în vârstă de 22 de ani, a întors toate scaunele antrenorilor în penultima ediție a audițiilor pe nevăzute la „Vocea României“.

denisa mosincat vocea romaniei

Seara de sâmbătă, 26 octombrie, a fost una plină de surprize la “Vocea Romaniei”. Spectacolul a avut de toate: rockeri, cântăreți de canto clasic, artiști consacrați, chiar și un primar, precum și nelipsitele “bătălii” verbale între “spiridușul” Moga și “pisălogul” Brenciu, apelative folosite chiar de către Marius.

Membră a corului “Fiat Lux”, alături de care a ajuns până în finala show-ului “Românii au talent” în sezonul trecut,  Denisa Moșincat a întors toate cele patru scaune ale antrenorilor la “Vocea României” și a pornit o luptă în toată regula, după ce a interpretat melodia “A moment like this”, semnată Mariah Carey.

denisa mosincat horia brenciu vocea romaniei

Brenciu s-a dezlănțuit și a încercat să o convingă să nu mai asculte argumentele celorlalți, însă reacțiile antrenorilor au venit imediat: “Ție îți trebuie tranchilizantul”, i-a spus Smiley, iar Loredana a adăugat: “A intrat necuratul în el, trebuie să facem o exorcizare”.

Cu toate acestea, eforturile lui Brenciu nu au fost în zadar: Denisa l-a ales pe el ca antrenor, decizie care a făcut-o fericită și pe mama ei.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here