Reacțiile incredibile generate de vocile extraordinare și glumele antrenorilor ridică sala în picioare la „Vocea României“

Mai sunt doar câteva ediții de audiții pe nevăzute, locurile în cele patru echipe sunt din ce în ce mai puține, iar așteptările antrenorilor sunt din ce în ce mai mari. Concurenții sunt extrem de emoționați, iar clipele până la intrarea pe scenă devin din ce în ce mai tensionate. Nu va fi ușor nici în cea de-a șasea ediție Vocea României.

Juriul Vocea Romaniei si Prezentatorul ( Bartos )

Vineri seară, de la ora 20.30, telespectatorii vor avea parte de o ediție plină de surprize, concurenți cunoscuți sau care își doresc să devină celebri, voci puternice sau calde și patru antrenori care vor face tot posibilul să-i aducă pe cei mai bună în echipele lor.

Plini de emoții și entuziasm, concurenții își doresc să demonstreze că merită să meargă cât mai departe în competiție, însă numai câțiva îi vor impresiona pe Tudor, Loredana, Smiley și Moga și vor avea o șansă să ajungă mai aproape de trofeul Vocea României și marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

Melodii precum “Sail”, “Four Five Seconds” sau “Unchain my heart” vor fi interpretate în ediția de pe 23 octombrie și vor aduce ropote de aplauze, însă reacțiile antrenorilor și lupta lor pentru cele mai bune voci vor fi savuroase și, de cele mai multe ori vor stârni hohote de râs. În cea de-a șasea ediție Vocea României vom vedea și cui, dar mai ales, de ce, a spus Marius Moga: “Zici că eși material textil și vrea să-și facă un costum”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here