luni, iulie 22, 2024
AcasăȘTIRIRihanna este de părere că ea și Taylor Swift nu pot cânta...

Rihanna este de părere că ea și Taylor Swift nu pot cânta împreună

Rihanna nu dorește să facă parte din grupul din ce în ce mai mare de artiști care au urcat pe scenă alături de Taylor Swift, susținând că ea și Taylor nu se potrivesc deloc și nu pot cânta împreună, anunţă Agerpres.

taylor swift rihanna nu

Taylor Swift este mai degrabă un model de urmat, în timp ce Rihanna crede despre ea că este total opusul. „Nu ar avea sens să cânt alături de Taylor Swift în turneul său mondial, doar pentru că suntem amândouă populare“, a declarat Rihanna pentru ediția digitală gratuită a publicației NME.

„Nu cred că brandurile noastre se aseamănă, nu cred că se potrivesc și nu cred că avem același public“, a mai spus Rihanna, adăugând că în sinea sa consideră că Taylor Swift este un model de urmat, în timp ce ea este mai degrabă un antimodel.

„Faptul că eu fac lucrurile pe care le fac mă transformă într-o ființă oribilă“, a glumit Rihanna.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.