Lady Gaga a lansat videoclipul melodiei „Til it happens to you“

Lady Gaga a lansat un videoclip cu imagini șocante prin care vrea să tragă un semnal de alarmă împotriva violurilor din campusurile universitare din SUA, „Til it happens to you“.

lady gaga videoclip til it happens to you

Melodia a fost compusă de interpreta americană împreună cu Diane Warren, autoarea documentarului ‘The Hunting Ground’ (‘Terenul de vânătoare’), prezentat în 2015, axat pe violențele sexuale în rândul studenților, fenomen tot mai răspândit, anunţă Agerpres.

Realizat de regizoarea americană Catherine Hardwicke, cunoscută pentru filme precum “Twilight” (‘Amurg’) și ‘Red Riding Hood’ (‘Scufița roșie’), clipul este alb-negru, conține trei scene de viol și arată eforturile depuse de tinerele femei pentru a-și reveni după aceste tipuri de agresiuni.

Lady Gaga a trecut ea însăși prin momente similare și s-a numărat printre primele personalități publice care s-au exprimat în favoarea așa-numitei legi ‘Enough is enough’, care urmărește întărirea prezenței poliției în campusurile universitare.

Ca o dovadă suplimentară a implicării în acest domeniu, cântăreața pop a decis ca o mare parte a sumelor obținute cu noua ei melodie să fie donate unor asociații care militează pentru apărarea drepturilor victimelor agresiunilor sexuale.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here