Robin and the Backstabbers vor cânta în deschiderea concertului Vunk

Cel mai mare eveniment multimedia din România, concertul Vunk „Un Nou Univers”, care va avea loc pe 7 octombrie la Sala Polivalentă din Bucureşti, îi va avea în deschidere pe Robin and the Backstabbers, trupa cu un stil autodefinit ca “pop melodramatic”, prezentă mai mult în zona alternativ underground.

Robin and the Backstabbers deschidere vunk

Trupa Vunk a luat această decizie spontan, într-un dialog public pe o reţea de socializare, după ce Robin and the Backstabbers “i-a aruncat mănuşa” prin câteva remarci făcute pe pagina de Facebook.

Foarte apropiaţi de comunitatea ştiintifică şi implicaţi în proiecte care o susţin, membrii trupei Robin and the Backstabbers au fost încâtaţi de interactivitatea celui mai important proiect al celor de la Vunk, care oferă publicului o bogată experienţă artistică prin mijloace tehnologice folosite în premieră în România.

„În momentul acesta, Robin and the Backstabbers mi se pare că este cea mai importantă şi mai vie formaţie din underground. Este trupa cu cel mai personal sound, cu o producţie muzicală foarte bună, asumată, specială. Este o combinaţie de naivitate cu maturitate, amestecate cu sarcasm şi poezie. Cel mai mult la ei respect fapul că pun foarte mult accent pe mesaj, pe text, pe imaginile din text. Reuşesc să creeze un univers cu fiecare piesă şi, totuşi, toate să fie din aceeaşi poveste. Un alt aspect important în cazul lor este că pun mult accent şi pe creaţia vizuală, ceea ce ajută publicul să se transpună şi mai uşor în lumea lor. Ne bucurăm că, după ce acum un an i-am avut invitaţi pe cei de la Byron, acum ne întâlnim în acelaşi univers cu Robin and the Backstabbers“, a spus Cornel Ilie, liderul trupei Vunk.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here