RockZone se lansează oficial la Vama Veche

RockZone, cea mai nouă apariție din peisajul radiofonic românesc, se lansează oficial la Vama Veche, printr-o serie de evenimente și concerte desfășurate în perioada 19 – 28 august 2015.

AFIS radio rock zone

Trupele Tiarra și MadDriven vor urca pe scena de Amfiteatru – La Pescărie pe 22, respectiv 28 august. Liviu Zamora va fi amfitrionul serilor Rockzone, în cadrul cărora vor putea fi urmărite documentare despre unii dintre cei mai îndrăgiți muzicieni rock.

Sub genericul Rock’n’Art, Rockzone combină muzica rock cu informațiile culturale fiind conceput ca o platformă 360 (live streaming, website, social media, evenimente) care să ofere comunității artistice românești un spațiu în care să se exprime și să se promoveze. Postul de radio care emite exclusiv online, 24 de ore din 24, mizează pe un playlist bogat, pe o echipă alcătuită din profesioniști de radio (Andy Stănescu, Alexandru Gheorghiaș, Marcel Platon, Andreea Billig, Liviu Zamora) și emisiuni variate.

De la Rock.escu – emisiunea dedicată muzicii rock românești, la Aerobaza Kamikaze – emisiunea de satiră și umor realizată de echipa Kamikaze sau 4 Uși, fiecare ascultător va găsi ceva pe gustul său.

“Nu dăm lecții, dăm doar muzică bună și poveștile ei frumoase. Cultură, talk-show, acorduri dintr-o lume care vibrează la frumos. Cea mai importantă descoperire a secolului 20, muzica rock, are casa ei la noi. Ascultați-ne, căutați-ne, vrem să ne împrietenim. Dacă iubiți muzica înseamnă că suntem prieteni de-o viață”, spune Bogdan Iatan, inițiatorul proiectului.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here