Romania, pe podium la Eurovision, conform cotelor de pariuri internaționale

Roxen este reprezentanta României la Eurovision 2020. Artista are un timbru vocal unic, o prezență scenică remarcabilă și o emoție care trece dincolo de ecrane. În doar 3 zile, Roxen a filmat 5 lyric-videos pentru cele 5 piese ce au intrat in Selecția Națională Eurovision 2020 și pe care le va cânta pe data de 1 martie în cadrul spectacolului de la Buzău: „Alcohol You”, „Beautiful Disaster”, „Cherry Red”, „Colors” și „Storm” (despre toate acestea am scris aici, cu cateva zile in urma)

În aceeași perioadă, artista a filmat și 5 vizualuri ce îi vor susține actul artistic pe scenă, 1 film de prezentare și 2 videoclipuri oficiale pentru piesele din concurs. Roxen se pregătește în fiecare zi pentru competiție: ia lecții de canto, dans, dicție și participă la emisiuni radio și TV.

Roxen a primit multe mesaje de încurajare de la fanii din toată lumea. De altfel, la cotele de pariuri internaționale Eurovision, România se află în prezent pe locul 3. In acest moment, tara creditata cu cele mai mari sanse este Lituania (13%). Romania se afla la acelasi procent cu Italia (6%).

Roxen a declarat: „Este o perioadă agitată, dar extrem de frumoasă, pentru că muncesc intens pentru visul meu.  Am niște zile mai aglomerate acum, dar foarte productive. Mă bucur de toată această experiență, descopăr în fiecare zi lucruri noi despre mine și abia aștept ca oamenii să vadă rezultatul final!”

Lituania, tara cea mai bine cotata la pariuri, se va prezenta la Eurovision cu o piesa pop-dance, interpretata de “The Roop”. Lansata cu mai bine de o luna in urma, piesa a adunat pana acum 1.7 milioane vizualizari pe Youtube.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here