sâmbătă, iulie 27, 2024
AcasăȘTIRIRuby: „De când am venit din Africa, nu am pus gura pe...

Ruby: „De când am venit din Africa, nu am pus gura pe apă“

Experiența din junglă a fost cea mai grea trăită până acum, a declarat Ruby la Kiss FM, unde a fost invitată împtreună cu What’s Up să cânte live piesa Nu pune la suflet. Vedeta a dezvăluit la matinalul realizat de Sergiu și Andrei și alte detalii picante legate de zilele petrecute în sălbăticie.

Ruby

Ruby a ajuns în studioul Kiss FM îmbrăcată în hainele purtate la Sunt celebru, scoate-mă de aici!.

„Cele mai groase haine ale mele sunt astea de junglă. Dacă-mi scot bocancii, v-am nenorocit” a râs ea.

„Asta pentru nu vrea să răcească la… Știi, femeile mai răcesc la ovare, la spate…” a intervenit și What’s Up.

„Am spălat hainele, doar geaca a rămas nespălată, dar încă miros” a spus ea. „Acum, în taxi, înainte să cobor la voi, mă trezesc că mă mânca ceva, dau cu mâna și a căzut un păianjen pe mine. Zic: Am venit cu băieții din junglă” a mai povestit.

„A fost cea mai grea experiență prin care am trecut până acum. Dar pe cât de grea, pe atât de frumoasă și pe atât de mult am apreciat în momentul în care am ieșit din junglă. Atunci toți am realizat că e mare lucru ce am făcut noi” a povestit Ruby.

„A slăbit Dorian zece kilograme. Eu am slăbit vreo șase, șapte kilograme. Dar de o săptămână m-am întors și chiar m-am pus pe picioare. Mănânc non-stop. Aveam o cănuță de orez și o cănuță de fasole. Orezul îl mâncam dimineața și fasolea seara, pentru că ziceam noi că ne dă energie, dar de unde! Niciodată după masă nu aveam stomacul plin. Nici nu-ți imaginezi cât am dus dorul la mâncare și la suc. De când am venit, nu am pus gura pe apă” a mărturisit invitata.

Sergiu și Andrei i-au transmis lui Ruby și o întrebare pusă de fani pe Facebook: „E adevărat că Trăistariu s-a pensat mai mult decât toate fetele la un loc cât a stat în junglă?”.

„Eu nu l-am văzut pe Trăistariu cu penseta, dar vă zic că Dorian s-a epilat într-una” a răspuns ea.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.