VIDEO „Drumul spre succes“, o nouă etapă din viaţa lui Grasu XXL

Albumul şi scurtmetrajul „Drumul spre succes” au avutvanpremiera la cinema Glendale din Capitală. Timp de două ore, prieteni, colaboratori şi jurnalişti au aflat povestea din spatele celui de-al patrulea album Grasu XXL, ce urmează să fie lansat pe 23 martie, în cadrul unui eveniment ce va avea loc la librăria Cărtureşti Verona, începând cu ora 16.30.

grasu xxl scurtmetraj drumul spre succes

Albumul „Drumul spre succes” este o co-producţie Okapi Sound – Universal Music România şi, începând cu 23 martie, va fi disponibil atât în format fizic (vinil, deluxe, standard), în toate magazinele de specialitate, cât și online, prin Deezer sau GetMusic.ro. „Drumul spre succes” conţine 13 piese şi este disponibil pentru pre-comandă în iTunes.

Scurtmetrajul „Drumul spre succes” este prezentat de Okapi Sound și Universal Music România și a fost realizat de o echipă tânără de cineaști, formată din Tudor Vladimir Panduru (scenariu și imagine), Andrei-Nicolae Teodorescu (regie și scenenariu), Răzvan Ilinca (montaj) și Andrei Boanță (sound design), în decursul unei luni de muncă, producător executiv fiind Mircea Ștefan.

Scurtmetrajul prezintă cinci povești reale, total diferite, în drumul lor spre succes, clădit zi de zi prin muncă și perseverență. In coloana sonoră se aud şi câteva fragmente din noul album Grasu XXL, „Drumul spre succes”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here