sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăȘTIRIS-au ales cei 9 concurenți care intră în galele live „X Factor“

S-au ales cei 9 concurenți care intră în galele live „X Factor“

Andrei Ioniță, Alex Vasilache, Anastasia Ursu, Endy Glikman, Erika Isac, Florin Răduță, Tomato, B 52 și Bravissimo sunt cei 9 care de săptămâna viitoare se vor întrece în galele live „X Factor“ pentru un loc în marea finală.

Finalistii X Factor

Câte trei concurenți pe fiecare categorie au simțit gustul victoriei, dar au și suferit pentru colegii lor care au pierdut duelul. X Factor i-a adus împreună și le-a arătat tuturor că dragostea pentru muzică unește oamenii, astfel că momentele de pe scena emisiunii de la Antena 1 au fost spectaculoase, emoționante, vibrante.

Unul dintre cele mai emoționante numere de la X Factor a fost susținut de Andrei Ioniță. Rebelul basarabean îndrăgostit de rădăcinile și cultura sa a ales să interpreteze cu foarte multă pasiune versurile poeziei „Rugă pentru părinți”, de Adrian Păunescu. Emoția a străbătut prin toții porii, iar acesta a mărturisit că ar vrea să aducă recitatul la nivel de muzică. Delia a fost cucerită, astfel că l-a ales pe Andrei pentru Galele live în defavoarea celei cu care s-a duelat, Sasha Călinescu. Decizie grea atât pentru jurată, cât și pentru Andrei, care a mărturisit că o place foarte mult pe Sasha și o apreciază nu doar pentru talentul ei, cu și pentru faptul că e un om special.

„Mi-e ciudă că sunt cu ea la duel, e specială, are zâmbet de ciocârlie, ar face orice băiat să înnebunească. Îmi place de ea”, a spus Andrei la X Factor, alimentând suspiciunile celor din jur cum că între ei doi s-ar putea lega o idilă. Delia a fost însă convinsă de prestația basarabeanului și a declarat că Andrei Ioniță este până acum singurul concurent din acest sezon X Factor pentru care ar plăti un bilet la spectacol pentru a-l vedea.

Tot în echipa Deliei spectacolul a fost la înălțime în duelul dintre Dana Marchitan și Anastasia Ursu, astfel că juratei i-a fost greu să aleagă. Dana a mizat nu numai pe vocea ei, ci și pe o apariție cu totul și cu totul neașteptată pe scenă, de-a dreptul explozivă, în vreme ce Anastasia a combinat în numărul ei fluierul cu o… portavoce.

Factor X la cote înalte, așa s-ar putea defini duelul celor două, dar, la final, numai una dintre ele putea merge mai departe, iar Delia a decis să mizeze pe Anastasia. Cel de-al treilea concurent care ajunge în echipa Deliei la Galele live este Alex Vasilache, a cărui energie l-a eclipsat vineri seara pe carismaticul Randy Roberts.

Trupele vor fi și ele reprezentate în categoria coordonată de Horia Brenciu de trei banduri diferite, dar care cu siguranță vor oferi telespectatorilor momente emoționante. Italienii s-au duelat între ei vineri seara la X Factor, astfel că focoasele de la Tea Rock le-au ținut piept efervescenților Thomas și Amato, adică Tomato. Cei din urmă au fost cei dintâi, pentru că Horia a decis să îi aleagă pe ei, iar cei doi italieni au mărturisit că și-au promis unul altuia că dacă vor intra în Gale, își vor tatua semnul X Factor.

Și cei de la B52 au făcut impresie pe scenă și s-au dovedit mai puternici decât gemenele de la Twins, care și-au încheiat astfel drumul la X Factor. Iar grupul Bravissimo, cea de-a treia trupă aleasă de Horia să intre în Gale, nu a avut rival la duel, iar momentul pe care l-au prezentat a fost un adevărat număr de teatru, muzică, operă.

Aflate la polul opus, Xenia Chitoroagă și Erika Isac l-au pus în dificultate pe Ștefan Bănică atunci când a trebuit să aleagă. Dacă prima a emanat sensibilitate, cea de-a doua concurentă a fost ca un uragan pe scena X Factor. „O fată care rupe scena sau una care reușește să transmită o lume a emoțiilor. Cu cine să merg mai departe?”, s-a întrebat gânditor juratul. „Erika Isac merge în Galele live, dar vreau să le aplaudați pe amândouă”, a decis Ștefan.

Cel care o va însoți pe Erika în Gale în echipa lui Ștefan Bănică este Florin Răduță, care a câștigat duelul cu Mădălina Căuș, iar cel de-al treilea ales în categoria juniorilor este Endy Glikman, care l-a învins pe Paul Bătinaș cu o interpretare impresionantă a unei piese semnate de Hozier.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.