Michel Kotcha, Tobi Ibitoye, Cristina Bălan şi Tomi Weissbuch s-au calificat în finala „Vocea României“

Românii au fost din nou pe frecvenţa sunetului de calitate în semifinala Vocea României! Cei opt concurenţi rămaşi în competiţie s-au pregătit intens, antrenorii le-au ales cele mai bune melodii, după care a urmat duelul pentru un loc în marea finală.

Finalistii Vocea RomanieiPublicul şi-a votat favoriţii şi a decis ca în lupta pentru trofeul Vocea României şi premiul în valoare de 100.000 de euro să intre Michel Kotcha şi Tobi Ibitoye din echipa Smiley, Cristina Bălan din echipa Tudor şi Tomi Weissbuch din echipa Moga. Din păcate, echipa Loredana nu va avea niciun reprezentant în finală, însă antrenoarea va susţine vocea şi va fi alături de cei patru concurenţi.

Surprizele s-au ţinut lanţ în etapa duelurilor încrucişate. Smiley a cântat împreună cu DOC şi Motzu cea mai nouă piesă a lor, „Pierdut buletin“, Loredana a creat o adevărată poveste pe scenă în momentul în care a interpretat alături de trupa Agurida melodia „A ta mireasă“, care se găseşte pe noul album al artistei, Imaginarium, iar Tudor a cântat alături de Vama melodia „Declar pierdut ţară“ şi a adus foarte multă emoţie pe scena de la Vocea României.

 

Smiley a fost antrenorul al cărui nume a fost extras de Pavel Bartoş şi, care a fost nevoit să aleagă primul duel al serii. El l-a trimis în luptă din echipa sa pe Michel Kotcha, care a cântat melodia „Who’s loving you“ şi l-a ales din echipa Loredanei pe Antonio Fabrizi, care a interpretat melodia „Senza parole“. A fost un duel foarte puternic, echilibrat, cu două voci excepţionale, care au impresionat.

Antrenorii s-au bucurat de ambele momente, iar Smiley a spus: “Aceşti doi oameni frumoşi au venit să ne dăruiască bucuria lor de a cânta. Vă mulţumesc că aţi venit la Vocea României!”. Loredana a completat cu zâmbetul pe buze: “Sunt foarte mândră că am putut să lucrez cu tine, Antonio, şi să te cunosc, Michel. Cred că este cel mai puternic duel din seara asta”. În final publicul a decis cine merge mai departe, iar primul finalist, ales în urma voturile telespectatorilor, a fost Michel Kotcha.

Loredana a fost cea care a ales cel de-al doilea duel. Antrenoarea a decis ca Mihai Rait să se lupte pentru un loc în marea finală cu Cristina Bălan din echipa lui Tudor Chirilă. O voce pop şi una rock, care au transmis emoţie, sensibilitate, dar şi voie bună şi culoare. Mihai Rait a interpretat melodia „Can’t take my eyes off you“, iar Loredana i-a spus: “Ai avut emoţii, Mişule! Total diferite momentele.”.

Tudor Chirilă a fost impresionat de momentul Cristinei, a avut lacrimi în ochi în timp ce concurenta interpreta melodia „Jesus Christ Superstar“ şi a spus: “Mi-aş dori pentru ce a mai rămas din show-ul ăsta, care e un răspuns la o radiografie socială, să încetăm să discriminăm. Ar trebui să conteze doar vocea! Până la urmă, publicul judecă.”. Cele mai multe voturi le-a primit Cristina Bălan, care merge în finală.

Pentru cel de-al treilea duel, Tudor a ales-o pe Tincuţa Fernea să intre în bătălie cu Tomi Weissbuch din echipa lui Marius Moga. Cei doi au creat două momente fresh, au cântat foarte frumos şi au demonstrat că viitorul sună bine. Tincuţa a interpretat melodia „The winner takes it all“, iar Tomi, melodia „Preocupat cu gura ta“.

La finalul celor două momente, Moga a spus, mândru de concurentul său: “Tomi e Vocea! Aţi cântat amândoi foarte bine!”, iar Tudor a completat: “Tincuţa, ai fost profesionistă şi ai cântat foarte bine. Cred că te-ai maturizat în zilele astea. Să decidă publicul!”. Cele mai multe voturi le-a primit Tomi Weissbuch, care este cel de-al treilea finalist.

Ultimul duel a fost unul de excepţie, care a smuls ropote de aplauze şi a fost format din Alex Florea, care a cântat melodia „Atât de singur“ şi Tobi Ibitoye, care a interpretat piesa „Make it rain“. Cei doi au creat momente spectaculoase, pline de energie şi vibraţie, care i-au impresionat pe antrenori, iar seara semifinalei Vocea României s-a încheiat în forţă.

Încântat de concurentul său, Moga a spus: “Alex, cel mai mult mă bucur că ai cântat într-un mare fel şi că tragi cu dinţii să câştigi. Îmi place vocea ta. Eu cred ca trebuie să fii Vocea României anul ăsta!”. Smiley a comentat ambele momente de pe scenă: “Alex, interpretarea ta a fost a ta. Ai fost foarte bun, eşti un rocker adevărat! Te aplaud! Tobi, pentru mine eşti deja un artist. Momentul din seara asta a fost perfect. M-ai spart!”. Publicul a ales şi de data aceasta, iar cel de-al patrulea finalist a fost Tobi Ibitoye.

Telespectatorii au avut parte de un spectacol desăvârşit, cu emoţii, tensiune şi momente impresionante, în care doar vocea a contat! În urma duelurilor încrucişate, în premieră la Vocea României, un antrenor va intra în finală fără concurent, iar echipa Loredana Groza este cea care nu va avea niciun reprezentat.

 

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here