Sam Smith pregăteşte lansarea celui de-al doilea album, „The thrill of it all“

Sam Smith a anunţat data lansării celui de-al doilea album al său, „The Thrill of It All”, material discografic ce va apărea pe 3 noiembrie 2017. Albumul este disponibil pentru precomandă. Fanii care şi-au comandat deja albumul „The Thrill of It All”, vor primi instant noul single al artistului, „Pray”.

Sam Smith

„Too Good At Goodbyes”, primul single extras de pe album, a cunoscut succesul mondial şi a ajuns pe primul loc în topul global Spotify, în topurile iTunes din Marea Britanie şi Statele Unite şi a debutat ca #1 în topurile din Marea Britanie, devenind cel de-al şaselea single Sam Smith ce a ocupat prima poziţie în UK.

„The Thrill of It All” îl găseşte din nou pe Sam în ipostaza de a lucra cu prietenul şi colaboratorul său, Jimmy Napes, dar şi cu Timbaland, Malay, Jason „Poo Bear” Boyd şi Stargate. De asemenea, Sam Smith a mai colaborat şi cu artista YEBBA, pentru No Peace, o piesă emoţionantă şi surprinzătoare.

Sam şi-a bucurat fanii în această lună cu o serie de show-uri speciale în Londra, New York, Los Angeles şi Berlin, unde a interpretat în avanpremieră piese de pe album. De asemenea, Sam a fost invitat în cadrul show-ului Saturday Night Live, de pe 7 Octombrie, iar în luna noiembrie, Sam va fi protagonistul unei ediţii speciale, marca BBC Studios, unde va interpreta o serie de piese pe care nu le-a mai prezentat niciodată în faţă camerelor.

Au trecut aproape trei ani de când albumul de debut al lui Sam Smith a fost lansat. Între timp, Sam a devenit un fenomen mondial, cu vânzări de peste 12 milioane de unităţi şi o suită impresionantă de distincţii şi premii, incluzând un Academy Award, un Golden Globe, trei Brit Awards şi patru Grammy-uri.

TRACKLIST:

Too Good At Goodbyes
Say It First
One Last Song
Midnight Train
Burning
Him
Baby, You Make Me Crazy
No Peace (feat. YEBBA)
Palace
Pray
SPECIAL EDITION
Nothing Left For You
The Thrill Of It All
Scars
One Day At A Time

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here