Tudor de la Fly Project și-a botezat fetița

El face hituri pe bandă și bate lumea-n lung și-n lat în concerte, iar ea și-a încheiat de curând o carieră în televiziune, punând în așteptare toate planurile profesionale pentru a-și împlini cel mai mare vis: cel de a deveni mamă. Tudor Ionescu, solistul de la Fly Project, și soția lui, Anamaria, și-au botezat fetița weekend-ul trecut. Ilinca Ionescu are doar două luni și atrage deja toate privirile, fiind un copil frumos și extrem de cuminte.

botez fetita tudor ionescu

Pentru că tati e plecat mai tot timpul, având concerte cu Fly Project în diverse destinații din lume, mămica s-a descurcat și de această dată singurică, dar cu sprijin de la prietenii și părinții care le sunt alături tot timpul.

„A fost cea mai frumoasă perioadă din viața mea și a noastră, pentru că a apărut Ilinca, însă nu a fost deloc ușor. Chiar dacă mama mea a fost și este alături de mine din primul moment, nu am trecut ușor peste primele luni. Abia acum încep să îmi revin și să pot să-mi reiau și alte activități“, a spus Anamaria.

Anamaria Ionescu s-a ocupat singură de toate detaliile botezului, de la ornamente până la toate aspectele de organizare a evenimentului. Dacă biserica la care au botezat-o a fost foarte aproape de casa lor, cei doi părinți au ales pentru petrecerea botezului o locație nouă, de top, cu grădina și piscina, în care s-au simțit foarte bine: Jubile Concept.

„La mine nu au fost emoții. La Ana, clar da. Eu am fost convins că totul o să iasă bine. Ilinca a fost foarte cuminte, până când, la finalul slujbei, a luat-o foamea și s-a pus pe plâns. Seamănă cu mine și aici“, a încheiat Tudor.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here