Se pregăteşte cea de-a 13-a ediţie Romanian Music Awards, care va avea loc în anul 2016

Cel mai longeviv eveniment de premiere din industria muzicala românească, Romanian Music Awards, se pregatește pentru cea mai specaculoasă gală de până acum. Cea de-a treisprezecea ediţie RMA va avea loc la începutul verii anului viitor, iar organizatorii, Music Channel, promit surprize nenumărate: show-uri spectaculoase şi o listă lungă cu artişti importanţi din industria muzicală autohtonă, dar şi invitaţi internaţionali speciali.

RMA2016_2

Romanian Music Awards este singura gală de premiere a industriei muzicale autohtone în care fanii au ocazia să își voteze artiştii favoriţi. Tinerii din întreaga ţară fiind cei care decid cine primeşte premiul la diferitele categorii ale galei. Astfel, artiştii români sunt premiaţi pe criteriul popularităţii în rândul publicului român, iar fanii îşi susţin artiştii preferaţi votând câştigătorii în cadrul diverselor secţiuni Romanian Music Awards – Best Album, Best Dance, Best Female, Best Group, Best Hip Hop, Best Live, Best Male, Best New Act, Best Pop, Best Rock, Best Song, Best Video, Best DJ, Best Social Media.

Romanian Music Awards este cel mai mediatizat eveniment dedicat industriei muzicale autohtone, gala de premiere fiind difuzată în peste 17 țări. Grecia, Turcia, Ungaria, Canada sau Statele Unite ale Americii sunt doar câteva țări în care evenimentul a fost urmărit cu sufletul la gură. Informațiile și momentele prezentate la RMA au ajuns subiecte în presa internațională. În 2010, imaginile cu Connect-r care își ridică premiul faceau înconjurul lumii, știrea cu el fiind difuzata chiar și pe CNN sau Al Jazeera.

Romanian Music Awards 2014 a fost cel mai vizionat eveniment tv dedicat industriei muzicale românești și a fost urmărit de peste 400.000 de persoane. Anul trecut s-au strâns peste un milion de voturi din partea fanilor care şi-au ales artiştii pe care îi iubesc. În plus, spectacolul din 2014 a fost presărat cu momente de neuitat, cei care au ținut televizorul deschis pe Music Channel, televiziunea care organizeaza RMA, au ascultat în premieră super hituri.

În fiecare an, pe scena RMA urcă cei mai titrați artiști ai momentului, de-a lungul anilor spectatorii și telespectarorii show-ului au văzut momente de neuitat din partea unor cântareți precum: Smiley, Loredana Groza, Alex Velea, Iris, Voltaj, Inna, Antonia, Vunk, Vama Veche, BUG Mafia, Parazitii, Delia, Grasu XXL, Guess Who, Cargo și mulți alții. Tot pe scena RMA au urcat artiști internaționali precum: Sean Paul, Ja Rule, Sugababes, Scooter, Laura Pausini, Kosheen, Ingrid sau Jay Sean.

Romanian Music Awards, eveniment ajuns la cea de-a treisprezecea ediţie va avea loc anul viitor, în perioada mai-iunie. „Romanian Music Awards este un eveniment cu tradiţie în România, iar calitatea spectacolelor şi lista lungă de artişti prezenţi pe scena acestui longeviv show au făcut ca în fiecare an, show-ul să fie din ce în ce mai apreciat de public şi deopotrivă căutat de fanii din întreaga ţară. Romanian Music Awards este cea mai importantă gală de premiere din industria muzicală românească și singura gală de premiere care ține cont de dorințele publicului. Până la urmă publicul este cel care a dictat succesul acestui eveniment!”, declară Giovanni Francesco, director general Music Channel.

Anul viitor, organizatorii vor pune la dispoziţia publicului o secţiune de live blogging pe site-ul 1music.ro, pentru a fi conectat în timp real cu toate noutăţile care vor avea loc în cadrul Romanian Music Awards 2016.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here