Shakira și Pique au interzis la sex pe durata Campionatului Mondial

Selecționata spaniolă i-ar fi interzis jucătorului clubului Barcelona Gerard Piqué să aibă relații sexuale cu partenera lui, artista columbiană Shakira, înainte și în timpul desfășurării Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia, informează ziarul La Vanguardia.

shakira_pique.jpeg_1280x960_828252602

Shakira și Gerard Piqué sunt un cuplu pasional, iar patima lor este vizibilă la orice eveniment la care participă împreună, cum s-a văzut și cu prilejul recentelor premii Billboard, unde cei doi s-au sărutat înfocat.

Cei doi s-au cunoscut la Campionatul Mondial de Fotbal din Africa de Sud 2010. De atunci sunt de nedespărțit și au devenit unul din cuplurile cele mai mediatizate. Atracția dintre ei este evidentă, dar în timpul desfășurării campionatului Mondial de Fotbal ei vor trebui să-și înfrâneze pasiunea.

Potrivit unor surse, autoritățile reprezentative ale selecționatei Spaniei i-au interzis jucătorului Barçei să aibă relații cu artista columbiană înainte și în timpul desfășurării Mondialului din Brazilia. Pentru a evita lipsa de concentrare a jucătorului catalan, Piqué nu o va putea vedea pe Shakira și pe fiul său Milan decât în zilele prevăzute pentru vizită.

Spania este una din echipele favorite la câștigarea Cupei Mondiale iar selecționata — ‘la Roja’ — vrea ca Pique, unul din principalii săi jucători, său fie în plină formă, conchide La Vanguardia.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here