Shakira şi Pique nu se gândesc la despărţire: „M-a văzut plângând de foarte multe ori“

Se iubesc de aproximativ şapte ani, perioadă în care au făcut şi doi copii, însă de ceva vreme despre Shakira şi Pique se spune că ar fi la un pas de despărţire.

În urmă cu mai bine de un an, presa din Spania nota că fotbalistul şi-ar cumpărat o locuinţă în Barcelona, în care s-a mutat singur, însă această informaţie nu a putut fi confirmată nici până în prezent. Mai mult decât atât, Shakira le-a dezvăluit argentinienilor de la Clarin, în urmă cu o lună, că ea şi Pique încă formează un cuplu.

„Niciodată nu am fost un cuplu tradiţional. Nu avem un acord scris prin care ne împărţim treburile casnice, dar amândoi suntem părinţi dedicaţi şi încercăm să ne sprijinim reciproc. Nu ştim cum să facem altfel lucrurile. Uneori e greu când unul dintre noi nu îşi poate vedea copiii timp de o lună sau mai mult. E greu, dar reuşim să ne sunăm prin Facetime aşa că suntem tot timpul conectaţi şi acest lucru ajută foarte mult“, a spus Shakira.

Chiar dacă artista este cu 10 ani mai în vârstă decât partenerul ei, Shakira afirmă că el este mai matur şi că a ajutat-o în momentele grele. În documentarul „El Dorado Tour“, ea afirmă că au existat şi momente tensionate, însă Pique a reprezentat un adevărat sprijin.

„Gerard m-a văzut plângând de foarte multe ori. Credeam că nu îmi voi mai relua cariera. Mi-a spus că nu îşi doreşte un viitor cu o femeie nefericită. Toată lumea producea muzică, iar eu îmi revenisem, dar eram blocată în casă cu copiii. «Du-te şi fă ce-ţi place, du-te şi munceşte», mi-a spus“, a dezvăluit Shakira.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here