Show-ul „Te cunosc de undeva“, urmărit de aproape două milioane de români

Emisiunea “Te cunosc de undeva!”, câştigată aseară de Pepe, cu o transformare în Gaby (El General), interpretul hit-ului “El Meneaito”, a fost urmărită de 1.734.000 de telespectatori din toată ţara, în minutul de maximă audienţă de la 20.45.

copyright Gabriela_Arsenie-Antena1_190914_Ed 11_0209

Show-ul transformărilor a fost şi de această dată lider de audienţă, atât la nivelul publicului din mediul urban, cât şi la nivel naţional. La nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 a obţinut pe perioada difuzării emisiunii (20.29 – 23.52) o audienţă medie de 8,9 puncte de rating şi 19,1 % cotă de piaţă. De asemenea, Antena 1 rămâne lider şi la nivelul întregului public din România, cu o audienţă medie de 7,4 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 15,9 %.

Cu vocile încălzite și perucile pieptănate, cei opt artiști-concurenți de la „Te cunosc de undeva!”, laolaltă cu jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan și prezentatorii Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, au facut din nou show sâmbătă seara la “Te cunosc de undeva!”.

Rona Hartner si-a pus barbă și mustață și s-a transformat într-unul dintre cei mai cunoscuți și extravaganți italieni – Zucchero. Jorge l-a intruchipat pe Alex Velea, câștigătorul sezonului trecut al show-ului transformărilor. Pentru acest moment, Velea i-a trimis bunului său amic, Jorge, hainele și cizmele pe care le-a purtat în videoclipul piesei “Din vina ta”.

Anda Adam a imitat-o pe Sia, o interpretă originară din îndepărtata Australie, și a cântat cu spatele la public piesa acesteia, “Chandelier”. În ediția de sâmbăta, a fost rândul Lorei să interpreteze muzică populară. Ea s-a transformat în Matilda Pascal-Cojocărița și a cântat îmbrăcată în costumul popular al artistei. Maria Buză a fost pentru o seară Corina Chiriac și a cântat șlagărul (cum se numeau pe vremuri hit-urile de la Festivalul Mamaia) “Vino, iubire-napoi”.

CRBL nu a fost iertat de travesti nici de data asta, când a trebuit să se transforme în marea artistă a cântecului românesc Ioana Radu și să interpreteze “Mai vino seara pe la noi, Ionele dragă”. De asemenea, Florin Ristei a comis la rându-i un travesti dedicat Ozanei Barabancea care a spus, de nenumărate ori, că o adoră pe… Gloria Estefan.

Câştigătorul ediţiei a fost desemnat Pepe, care l-a imitat pe Gaby (El General), interpretul panamez al celebrei piese “El Meneaito”. Atitudinea sa în acest rol i-a facut pe jurați să-l asemene cu “un fel de Raj Kapoor” sau „Lionel Richie care și-a încheiat cariera și s-a apucat de instalații”.

Invitata specială a galei a fost Oana Sîrbu, care a venit pentru prima oară la “Te cunosc de undeva!” să interpreteze o manea cu ștaif a vremurilor trecute. Ea s-a transformat în cunoscuta interpretă de muzică lăutărească Romica Puceanu și a cântat acompaniată de un taraf.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here