Gabriel Cotabiţă: „Nu m-am făcut de râs, dar nici nu am cântat aşa bine“

Marea Finală „KIDSing” se apropie cu paşi repezi. Mai sunt doar două zile până când dintre cei şase copii talentaţi, care au cucerit Juriul şi publicul cu vocile lor, se va alege marele câştigător.

Juriul KIDSING

Gabriel Cotabiţă s-a declarat încântat de prestaţia din Gale a finaliştilor şi la „KIDSing” şi are încredere că fiecare dintre cei şase reprezintă o mare speranţă pentru muzica românească.

„Sunteţi nişte copii minunaţi, urmarea unei treceri de 25 de ani peste breasla asta muzicală şi sper ca voi să faceţi acea schimbare de care este atât de multă nevoie în muzica românească”, li s-a adresat cel mai dur jurat de la KIdSing celor şase finalişti.

Pe cei care nu au ajuns în Gale şi apoi în Finală, Gabriel Cotabiţă îi încurajează cu un exemplu personal: „Când am cântat prima oară pe o scenă, nu m-am făcut de râs, dar nici nu am cântat aşa bine cum o făcea colegul meu, cu care făceam duet. El era vocea principală, eu vocea a doua. El a ajuns medic, eu am ajuns ce am ajuns. Vreau să spun că pentru a răzbi în muzică, e nevoie de perseverenţă, vocaţie, şi trebuie ca publicul să te accepte. Pentru că tu poţi să îţi doreşti foarte mult, dar să nu-ţi iasă. Să nu ai acel ceva pentru care cineva să vrea să îţi cumpere biletul. Şi acel ceva nu poate fi cuantificat de niciun juriu de specialitate”.

Emoţiile sunt uriaşe pentru cei şase finalişti „KIDSing”- Francesca Nicolescu, Letiţia Roman, Daria Crişan, Tatiana Ştefan, Cătălin Turbatu şi Raul Eregep – dar şi pentru părinţii lor.

Câştigătorul „KIDSing” va fi decis duminică seara de numărul voturilor primite din partea publicului, prin SMS, la numărul 1261. Votarea concurenţilor va putea începe după ce Dan Bordeianu, pezentatorul show-ului, va da semnalul „Start vot!”, în emisiune, după prestaţiile celor şase finalişti. Pentru a vota concurentul preferat, telespectatorii vor putea trimite SMS la 1261 cu numele acestuia – Raul, Francesca, Letiţia, Daria, Tatiana sau Cătălin.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here