Vunk va lansa pe 24 noiembrie, în cadrul unui concert, videoclipul piesei „La nebunie“

Luni 24 noiembrie, de la ora 20:00, în Piaţa George Enescu, în prezenţa câtorva mii de oameni şi împreună cu o echipă de producţie ce lucrează de câteva săptămâni bune la acest eveniment, se vor auzi live piese ca “Ne facem auziţi”, “Aşa, şi?”, “Numai la doi” dar şi ultimul extras de single al trupei, “La nebunie”.

Ne facem auziti

La marea întâlnire cu publicul din 24 noiembrie, Vunk le fac cadou tuturor celor prezenţi, în premieră, clipul piesei “La nebunie”. Este pentru prima dată în istorie unei trupe când lanseza un videoclip în prezenţa câtorva mii de oameni, în cadrul unui concert în aer liber.

Pe lângă efectele şi spectacolul special gândit, concertul este totodată şi ultimul spectacol Vunk din Bucureşti de anul acesta. Aşa că, Nu Lipseşte Nimeni!

Acest concert a fost pus la cale după ce liderul trupei, Cornel Ilie, a dorit să o întâlnească pe cea care, într-o dimineaţă, i-a lăsat o mică “amintire” pe maşină, în urma unui mic accident. În căutarea sa, i s-au alăturat mai mulţi tineri dar şi persoane publice, ce au creat un filmuleţ-invitaţie la concert.

Accesul la eveniment este liber. Luni 24 noiembrie, Piaţa George Enescu, Bucureşti. Ora 20:00.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here