Soţia lui Wilmark şi fiul lor cel mare, prezenţi la finala „KIDSing“

Finala show-ului “KIDSing”, ce se va difuza duminică, de la 21:30, la Kanal D aduce, în sală şi în culise, susţinători nu doar pentru cei şase concurenţi, ci şi pentru membrii juriului. Astfel, juratul Wilmark are, în finala “KIDSing”, “susţinători” în persoană, soţia sa, Ioana, şi a fiul său cel mare, Loukas (în vârstă de şase ani).Wilmark

Ioana Rizzo Hernandez spune că a devenit fan al emisiunii în care soţul său este jurat, alături de Antonia şi Gabriel Cotabiţă.

“Sunt un fan al show-ului ‘KIDSing’ şi am urmărit toate galele din fotoliul de acasă, împreună cu Joakin şi Loukas (cei doi copii ai familiei Rizzo Hernandes, n.r.). Este uimitor câţi copii talentaţi are România! Wil a lucrat cu multă plăcere la acest show. Nu l-am auzit niciodată să spună, după ce se întorcea acasă de la filmări, că este obosit. Dimpotrivă, îmi povestea de fiecare dată, cu amănunte, despre fiecare concurent în parte pe care l-a văzut în emisiune!”.

Întrebat despre talentele propriilor copii, Wilmark a răspuns: “Au talentul să mă bată la cap! J Loukas e pasionat de desen şi de karate. Înoată foarte bine. Joakin dansează, cântă. Sunt copii foarte veseli” .

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here