Show-ul „Te cunosc de undeva“, urmărit de peste două milioane de români

Emisiunea “Te cunosc de undeva!”, care l-a desemnat câştigător pe Florin Ristei, cu o transformare în Cezar Ouatu, a adunat în faţa micilor ecrane 2.012.000 de telespectatori din toată ţara, în minutul de maximă audienţă, de la 21.36, un număr mai mult decât dublu faţă de Pro TV, care număra 967.000 de telespectatori.

copyright Gabriela_Arsenie-Antena1_180914_TCDU6 Ed10_0279

Show-ul transformărilor a fost lider de audienţă atât la nivelul publicului din mediul urban, cât şi la nivel naţional. La nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 a obţinut pe perioada difuzării emisiunii (20.29 – 23.52) o audienţă medie de 9,3 puncte de rating şi 20,6 % cotă de piaţă, în timp ce Pro TV înregistra 6,9 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 15,4 %.

De asemenea, la nivelul publicului din toată ţara, Antena 1 rămâne lider cu o audienţă medie de 8,1 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 17,6 %, în timp ce următorul clasat, PRO TV, obţine 6,9 puncte de rating şi 15 % cotă de piaţă.

Ruleta i-a pregătit lui Florin Ristei, sâmbătă seară, la Antena 1, în cea de-a zecea săptămână a transformărilor totale, un personaj special. Ristei care, de altfel, a şi câştigat această gală, l-a imitat pe Cezar Ouatu și a cântat remarcabil piesa acestuia, “It’s My Life”. Prestația sa a fost apreciată de însuși artistul care a lansat acest cântec. Jorge a interpretat din nou un rol în travesti – Loalwa Braz, de la Kaoma – și, împreună cu baletul condus de Furnica, a invitat pe toată lumea la dans, pe ritmuri fierbinți de lambada.

Pentru seara de sâmbătă, Pepe a primit din partea ruletei un personaj peste care timpul trece fără să lase urme, Tom Jones, iar CRBL s-a transformat încă o dată în Puff Daddy, personajul care i-a adus și titlul de câștigător al primului sezon al show-ului “Te cunosc de undeva!”. “10” a fost piesa de dragoste pe care Lora a repetat-o toată săptămâna pentru transformarea în Florin Chilian, iar Rona Hartner a adus pe scenă o vedetă care nu a fost niciodată la “Te cunosc de undeva!”. Ea s-a transformat în Mireille Mathieu și a cântat un “Pariser Tango” în limba germană, cu accent franțuzesc.

Anda Adam, care a imitat-o pe Rihanna, a demonstrat cât de sexy poate deveni o femeie când dansează cu o… umbrelă, iar Maria Buză a devenit pentru o seara Irina Loghin și a cântat “Mândră și frumoasă-i Valea Prahovei”, îmbrăcată cu unul dintre costumele populare ale cunoscutei interprete.

Și tot sâmbătă, la “Te cunosc de undeva!”, pentru prima dată un artist s-a transformat simultan în două personaje ale căror glasuri sunt, la rândul lor, foarte greu de imitat: Diana Ross și Lionel Richie. Artistul care a dus la bun sfarsit aceasta provocare a fost Cezar Ouatu, invitatul special al acestei gale.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here