Smiley, Doc și Marica, partidă de fotbal la „iLikeIT“

Sâmbătă, 31 octombrie, de la ora 10.00, la „iLikeIT“, George Buhnici va arbitra meciul de fotbal dintre Smiley, Doc și Ciprian Marica, care își vor face intrarea pe teren pe niște gadget-uri SF! Și nu va fi doar o simplă partidă de fotbal, ci un adevărat spectacol oferit de FIFA 16, cel mai avansat simulator de fotbal al momentului! Mai mult, cei trei au la dispoziție un uriaș video wall de înaltă rezoluție!

Ciprian Marica, Smiley, Doc & George Buhnici

Sâmbătă dimineață, telespectatorii vor vedea ce tactici de joc vor aborda cei trei invitați, cine va fi desemnat marele câștigător al partidei dar și un super gol încasat de Ciprian Marica de la Doc, care a înscris cu… Ciprian Marica!

Tot sâmbătă, telespectatorii îi vor cunoaște pe băieții de la Sector 7. Gașca denumită astfel a devenit în timp un adevărat fenomen în online, a format o comunitate de peste 130.000 de abonați și a cumulat peste 22 de milioane de vizualizări!

Teo, Alex, Raul, Radu și Andrei i-au învățat pe internauți să pună cratima unde trebuie, au făcut haz de Ziua Îndrăgostiților sau de ambuteiajele nesfărșite din traficul autohton.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here