VIDEO Enrique Iglesias se alătură organizației „Salvaţi copiii“

Cântărețul spaniol Enrique Iglesias și organizația „Salvaţi copiii“ s-au unit într-o campanie de strângere de fonduri pentru a-i ajuta pe copiii aflați în situație de criză umanitară, informează Agerpres.

enrique iglesias tricou salvati copiii

Fondurile vor fi strânse prin vânzarea de tricouri inspirate de inima pe care Enrique Iglesias a desenat-o cu propriul sânge pe hainele sale după ce a fost tăiat la mână de o dronă cu care se filma concertul său din Tijuana (Mexic) în luna mai anul acesta.

„Sunt extrem de emoționat să mă alătur organizației ‘Salvaţi copiii’, pentru a-i ajuta pe copiii defavorizați. Îmi ofer inima copiiilor din întreaga lume afectați de crize umanitare și care sunt nevoiți să-și refacă viața de la zero“, a spus artistul într-un comunicat.

Așa numitele „Heart T-Shirts“, care vor fi puse în vânzare prin intermediul site-ului artistului și la concertele sale, vor avea prețul de 27 de dolari, din care 12 vor merge direct la Children’s Emergency Fund, fondul care furnizează resurse organizației „Salvaţi copiii“ în fața oricărei crize care afectează minorii.

enrique iglesias sange tricou

Cântărețul spaniol, care a fost nevoit să se supună unei operații de chirurgie reparatorie la mâna dreaptă după accidentul suferit în timpul concertului din Tijuana, a continuat spectacolul încă o jumătate de oră în pofida gravității rănilor.

Deși i s-a recomandat să-și suspende concertul după accident, Enrique Iglesias a decis să se întoarcă pe scenă, purtând tricoul pe care desenase inima cu sângele său.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here