Ultima rundă de audiții pe nevăzute la „Vocea României“

Bătălia pe butoane se întețește la Vocea României, în ultima rundă de audiții pe nevăzute! Este ultima șansă pentru concurenți să ocupe locurile rămase libere în cele patru echipe.

Vocea RomanieiTensiunea acestora este la cele mai înalte cote, deoarece ei vor lupta cu toate armele pentru locul rămas liber în #echipatudor, pentru cele trei locuri libere din #echipaloredana și pentru cele două atât din #echipasmiley, cât și #echipamoga.

Va fi o competiție extrem de dură atât pentru cei care vor urca pe scenă plini de emoții, cât și pentru antrenori, care își doresc să aducă în echipele lor cele mai bune voci, cu care să meargă mai departe spre marele trofeu Vocea României.

Telespectatorii vor avea parte de o ediție savuroasă din care nu vor lipsi vocile puternice, comentariile extraordinare ale celor patru antrenori, deciziile neașteptate și lupta aprigă pentru cei mai buni concurenți.

Competiția va stârni pasiuni nebănuite, iar Tudor, Loredana, Smiley și Moga vor face tot posibilul să-și completeze echipele cu voci speciale, surprinzătoare, memorabile. Lupta va fi aprigă, reacțiile celor patru neașteptate, iar bucuria sau dezamăgirea li se va citi pe fețe.

În ultima ediție de audiții pe nevăzute vom vedea ce îl va determina pe Smiley să spună în repetate rânduri: “Nu, nu, nu, nu! Nu se poate!” și să se ridice mâhnit de pe scaun, dar și ce concurentă i-a fascinat pe antrenori și l-a făcut pe Tudor să spună: “Ești conștientă că picioarele tale sunt un atu?”.

 

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here