Smiley face ultimele pregătiri pentru concertul de pe 1 iunie de la Arenele Romane și pentru finala „Românii au talent“

Este o săptămână plină pentru prezentatorul de la Românii au talent, Smiley. Vara debutează pentru artist cu două evenimente importante, concertul de pe 1 iunie de la Arenele Romane și finala celui de-al șaselea sezon al celui mai tare show de divertisment, Românii au talent. Smiley repetă încontinuu și pregătește totul în detaliu pentru a le aduce românilor două seri magice.

Smiley

Artistul va aduce pe 1 iunie, la Arenele Romane, un show excepțional, 100% LIVE, plin de ritm, culoare și originalitate, într-un scenariu de poveste și le promite tuturor un concert memorabil.

Încă un motiv pentru români de a începe vara cu distracție și emoții nebănuite este finala Românii au talent, care va avea loc pe 3 iunie, de la ora 20:30, numai la PRO TV. Smiley, Pavel Bartoș, cei patru jurați, Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu și cei 16 finaliști ai sezonului șase sunt gata să le aducă celor de acasă foarte multe surprize și un spectacol senzațional.

”Săptămâna aceasta emoțiile mele vor urca la cote foarte înalte. Suntem pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru concertul Smiley & The Band din 1 iunie, de la Arenele Romane. Vă aștept pe toți acolo să ne bucurăm de o seară cu muzică bună și multe surprize. Vineri, pe 3 iunie, avem finala Românii au talent, unde vom asista, din nou, la un show de excepție pus în scenă de cei mai talentați români. Va fi o săptămână grea, plină de evenimente, dar sunt sigur că va fi pe măsura așteptărilor!”, a declarat Smiley.

Românii sunt așteptați miercuri, 1 iunie, la ora 20:30, la Arenele Romane, pentru a lua parte la un concert unic și a se bucura de un spectacol de muzică live, dans şi efecte speciale, toate împachetate într-o scenografie impresionantă, iar pe 3 iunie, de la 20:30, să-și susțină preferații din marea finală Românii au talent și să urmărească un show grandios.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here