Delia a prezentat ultimul episod „Seria Delirică“ din show-ul „Welcome to Deliria“

Delia ne surprinde cu #SeriaDelirica, o serie de 5 episoade din mega-concertul susţinut la Sala Palatului. Primele 4 episoade din show-ul “Welcome to Deliria” sunt online şi au adunat peste 2 milioane de vizualizări pe YouTube. Artista lansează ultimul episod din serie.

Welcome to Deliria

Concertul “Welcome to Deliria” a însemnat pentru cei peste 8000 de spectatori prezenţi la Sala Palatului o întâlnire cu “mintea” Deliei, o lume de poveste, plină de culoare. Şi pentru că orice poveste are un povestitor, o mască a dat glas poveştii, iar Delia a condus publicul într-o lume feerică, cu interpretări senzaţionale şi elemente inedite, non-conformiste, zeci de ţinute şi coregrafii, dar şi invitaţi ‘delirici’.

Delia a început concertul cu hitul “Pe aripi de vânt”, cu care a încheiat concertul de anul trecut de la Sala Palatului, iar de la “Parfum de fericire” şi până la “Gura ta”, Delia a purtat în universul ei spectatorii prezenţi la Sala Palatului. Alături de invitaţii show-ului, Carla’s Dreams, Adrian Despot, Gabriel Cotabiţă şi Deepcentral a trecut de la emoţie sinceră, la tumult, nostalgie, extravaganţă.

Ultimul episod din serie începe cu o puternică interpretare a “Inimi desenate”, urmată de sensibilul no 1 “Gura ta” alături de Doru Todorut de la Deepcentral, iar show-ul se termină specataculos cu un live de excepţie a celei mai comentate piese ale anului 2015, “Da, mamă”.

Odată cu mega-concertul de la Sala Palatului, Delia a lansat şi un nou album. “Deliria” este al 4-lea material discografic al artistei, care include pe lângă hiturile “Gura ta” (feat Deepcentral), “Da, mamă”, “Cum ne noi” (Carla’s Dreams), şi piese noi ca “1234 (Unde dragoste nu e)”, “Ce zodie eşti?” (feat Marius Moga) sau “Cine m-a făcut om mare”.

În urma acestui succes fulminant, Delia va porni într-un turneu naţional cu The Essence of Deliria, varianta concentrată a show-ului de la Sala Palatului, concert ce va fi disponibil atât pentru publicul larg, cât şi pentru petrecerile corporate.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here