Smiley pregăteşte un show impresionant de proiecţii pentru concertul de la Sala Palatului

După ce la finalul lui 2013 şi-a lansat cel de-al treilea album solo, “Acasă”, Smiley le pregăteşte fanilor un super concert. Pe 1 martie, la Sala Palatului artistul îi aşteaptă pe toţi cei care îi apreciază muzica „€œAcasă“ ,un show intens pregătit, la care acesta lucrează de ceva vreme.

Smiley Concert Sala Palatului

Pentru evenimentul din 1 martie, artistul a pregătit un show impresionant de proiecţii, un spectacol vizual nemaipomenit. Scena va fi un loc în continuă schimbare, iar toate elementele folosite vor spune povestea unei cariere la care Smiley lucrează încă de la 18 ani. Din concert nu va lipsi nici gaşca de prieteni de la Hahaha Production (Alex Velea, Sore, Cabron, Pacha Man, Don Baxter, Mihai Ristea, etc), pentru care artistul a pregătit câteva momente speciale.

„’Acasă’ va fi un concert care mă reprezintă, un concert în care să mă prezint în faţa publicului aşa cum sunt eu, cu ideile şi nebuniile din mintea mea. Am visat constant la acest moment, mi l-am imaginat în fel şi chip, nu a trecut o secundă fără să nu-mi mai vină vreo idee, iar pe 1 Martie vă aştept la Sala Palatului să vedeţi rezultatul. Va fi un spectacol în care veţi trece prin toate emoţiile şi veţi simţi muzica aşa cum a fost creată şi menită să ajungă la ascultatori”, a declarat Smiley.

Biletele au fost deja puse în vânzare şi sunt disponibile în reţeaua Eventim, Sala Palatului, Magazinul Muzica, reţelele magazinelor Germanos, Domo, Librăriile Cărtureşti şi Humanitas.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here