Smiley va cânta live, alături de trupa sa, în prima semifinală „Românii au talent“

Așteptarea ia sfârșit! Pe 29 aprilie, de la 20.30, românii vor urmări un show extraordinar și vor trăi alături de primii 12 concurenți emoțiile primei semifinale live „Românii au talent“.

smiley insomnii live romanii au talent

Cei patru jurați, Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu, sunt gata să vadă evoluția semifinaliștilor, iar Smiley și Pavel Bartoș sunt nerăbdători să aducă distracția în casele tuturor românilor.

Trupa Maximum, Jimmy & Guvid, Teatrul de umbre Verba, Daniel Hex, Mara Prună, grupul Dreams Drums Druum, Anca Baltac, Cris & Lori, Adonis Crash Boom, Andrei Surdu, Elena și Emanuela Popescu și Cristian Zlatan vor urca pe scenă și își vor duce talentul la un alt nivel, prezentând publicului și juraților numere senzaționale, pregătite special pentru această etapă a competiției.

Pe lângă foarte mult talent autentic, vom avea parte și de două momente speciale. Adrian Popa a fost anul trecut în finala „Românii au talent“ alături de trupa Kid A, al cărui fondator și coregraf este, iar în prima ediție live de anul acesta a show-ului va încânta publicul cu un moment memorabil de dans.

„Sunt fericit și onorat de această invitație și de reîntâlnirea extraordinară cu echipa Pro TV! Faptul că anul trecut am participat la acest concurs a fost de neuitat și m-a ajutat foarte mult în carieră. Am devenit mai cunoscut și apreciat pe plan național. După ce anul trecut am adus României pentru prima dată titlul European World Dance Masters, mâine voi prezenta la Românii au talent show-ul Unknown, cu care voi reprezenta țara noastră luna viitoare la competițiile Radix și The Dance Awards din Statele Unite ale Americii“, a spus încântat Adrian.

De curând a lansat melodia „Insomnii“, care se bucură de un real succes, iar în prima semifinală live, Smiley o va cânta împreună cu trupa sa pe scena talentului.

„Vinerea asta nu se doarme! Vă aștept la prima ediție live de la ‘Românii au talent’ din acest sezon, eu și Pavel vom fi la datorie, ca în fiecare an. Pe lângă toate momentele spectaculoase pe care le veți vedea din partea concurenților, v-am pregătit și eu o surpriză. Voi cânta live, împreună cu band-ul meu, noul single, ‘Insomnii’. Ne vedem la 20.30 la Pro TV“, a spus Smiley.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here