VIDEO Lidia Buble a povestit că a fost bătută pentru că a cântat o piesă de la Andre

Lidia Buble a povestit, în direct la Radio 21, cum a luat bătaie de la părinți când era mică, pentru a cântat o piesă a trupei Andre.

lidia buble bataie parinti

„În perioada aia nu aveam voie să ascult așa ceva. Și, odată eram pe balcon, mă trimisese mama să iau niște cartofi și era iarnă și ce-mi vine mie: mă apuc să cânt ‘Moșule, ce tânăr ești, e prima noapte când vii la mine’ și îl aud pe tata că strigă la fratele meu, Corneliu, să stingă radioul. Eu continui să cânt, el continua să strige să oprim radioul și zicea ‘Mă, nu vă e rușine, mă, veniți de la biserică’. Când a ieșit de acolo și m-a văzut că eu cântam, știi câtă bătaie am luat pe sacul de cartofi?“, a povestit, râzând, Lidia Buble.

Artista a fost invitată în matinalul Dimineața-n Mare Fel, cu Bogdan și Shurubel de la Radio 21, unde a cântat live impreună cu Adi Sînă noul lor single „Mă cerți”.

„Piesa la bază este pop și metrica tobelor e ușor diferită față de ce am făcut noi până acum. E pop și cu o ușoară influență din rock. Noi am zis să riscăm cumva un pic cu piesa asta, tocmai pentru că este diferită”, a spus Adrian Sînă.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here