Sofia Vicoveanca: „Băieții mă cereau de nevastă de la a doua întâlnire“

Pe 11 aprilie, Oana Turcu și Sofia Vicoveanca se pregătesc de Paște: vopsesc ouă în mod tradițional și stau la povești de viață în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu”, difuzată de Antena Stars, de la ora 16:00.

sofia vicoveanca refresh by oana turcu

Îndrăgita artistă este înnebunită după parfumuri și are o colecție de peste 200 de sticluțe. Cea care a cucerit milioane de oameni cu vocea ei spune că nu s-a considerat niciodată frumoasă.

„Eu nu sunt frumoasă, nu am fost niciodată. În tinerețe, oglinda era dușmanul meu. Dar eram plăcută. Băieții mă cereau de nevastă la a doua întâlnire, asta mă supăra, voiam și eu să mă plimb, să mă cert, nu să mă ceară repede de nevastă. Nu m-am vrut niciodată mireasă tocmai pentru că eu nu mă consideram frumoasă. Acum, când văd poze din tinerețe cu mine, parcă nici de aruncat nu eram”, mărturisește Sofia Vicoveanca.

La un moment dat, interpreta a fost convinsă că nu va avea niciodată un copil. „De disperare că nu rămâneam însărcinată, am vrut să adopt o fetiță, dar, deși eram primii pe listă, nu mi-au dat și la o lună am rămas însărcinată”, povestește artista.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here