Sony HT-XT3, desemnată boxa de bază a anului în Europa, la Premiile EISA 2015

Sony primește anul acesta o recunoaștere semnificativă pentru inovația în tehnologie, prin șase distincții acordate de Asociația Europeană de Imagine și Sunet (EISA), cea mai mare organizație editorială multimedia din Europa.

Sony HT-XT3

EISA este renumită și respecată pentru expertiza în analizarea și evaluarea diferitelor game de produse, iar cele șase premii obținute indică devotamentul permanent al Sony pentru a crea produse cu adevărat inovatoare care se remarcă prin fabilitate și calitate.

Cele şase disctincţii primite de Sony au fost:

– Boxa de bază a anului în Europa: Sony HT-XT3
– Televizorul cu cel mai bun design în Europa: Sony KD-65X9005C
– Camera foto profesională compactă a anului în Europa: Sony α7II
– Camera foto compactă a anului în Europa destinată călătoriilor: Sony Cyber-shot DSC-HX90/V
– Obiectivul de camere compacte al anului în Europa: Sony FE 90mm F2.8 Macro G OSS
– Smartphone-ul multimedia al anului în Europa: Sony Xperia™ Z3+

Boxa de bază a anului în Europa: Sony HT-XT3

Sony HT-XT3 oferă o calitate audio uimitoare și conectivitate excelentă într-un format subțire și elegant, ideal pentru ecrane de până la 65 inchi și 50 Kg. Performanțele boxei sunt asigurate de difuzoarele coaxiale care au încorporate conuri rezistente din fibră de sticlă și un dome tweeter centrat, în timp ce bass-ul este redat de două woofere puternice.

Conectivitatea este excelentă, boxa de bază având opțiunile de conectare prin HDMI, Ethernet, Wi-Fi, USB, Bluetooth, NFC și dispune de compatibilitate cu Google Cast. Formatele audio Hi-Res disponibile sunt: Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio, FLAC, WAV și DSD, iar caracteristicile HT-XT3 sunt perfecte pentru integrarea boxei într-un sistem audio multiroom, care poate fi controlat prin aplicația Sony SongPal.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here