Dorian Popa participă la „Roata norocului“

Dorian Popa s-a alăturat vedetelor care participă la „Roata Norocului” pentru a ajuta, prin premiile câştigate, copiii aflaţi în dificultate. Vedeta a fost alături de Ana-Maria Barnoschi şi de Bursucu’ pe platourile de filmare ale show-ului al cărui nou sezon începe pe 23 august, de la ora 20.00.

Dorian Popa la Roata Norocului (2)

Dorian a venit la filmări însoţit de iubita lui, Claudia Iosif, care a trăit la maximum, din culise, emoţiile de la „Roata Norocului” şi l-a susţinut cu aplauze în momentul în care acesta a cântat alături de band-ul emisiunii – Iulia Dumitrache şi Hot Play.

Artistul se va lupta cu vocalele şi consoanele pentru a aduce zâmbetul pe buze micuţului Andrei, care, la doar 5 ani, deja a cunoscut suferinţa. Până în momentul de faţă, Andrei a suferit 15 intervenţii chirurgicale la ambele picioare, iar calvarul nu s-a terminat. Din cauza unor probleme de sănătate, mama lui Andrei este în imposibilitatea de a-şi găsi un loc de muncă.

„Sunt profund emoţionat de puterea lui Andrei de a trece prin atâtea necazuri. Sunt aici să-l ajut! Ţineţi-mi pumnii, ca norocul să fie de partea mea!”, a spus Dorian Popa.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here