Fire Club sărbătoreşte 15 ani de existenţă prin evenimentul „Fire in the park rock fest“

Unul dintre cele mai vechi şi emblematice cluburi din Capitală, Fire Club, sărbătoreşte 15 ani de existenţă şi marchează această aniversare printr-un festival de zile mari: Fire In The Park Rock Fest.

afis_FireInThePark

Evenimentul va avea loc pe 18 şi 19 septembrie, la Halele Carol din Bucureşti, un centru cultural şi de evenimente neconveţional, ce reprezintă un proiect de reconversie a vechilor spaţii industriale cu valoare istorică ale Fabricii Hesper.

În ceea ce priveşte trupele invitate la festival, alegerea acestora nu a fost deloc întâmplătoare. Majoritatea trupelor au urcat de mai multe ori pe scena clubului din Gabroveni de-a lungul anilor, în cadrul unor evenimente ce au contribuit din plin la atmosfera atât de specifică Fire Club.

Astfel, în data de 18 septembrie, în cadrul Fire In The Park Rock Fest vor concerta Days of confusion, Diamonds are forever, Bucovina şi Implant pentru refuz.

În data de 19 septembrie, festivalul îi va avea ca invitaţi pe E.M.I.L., Luna amară, Omul cu şobolani şi Viţa de vie.

Pe lângă artiştii de mai sus, festivalul pregăteşte şi o serie de surprize, printre care se numără încă zece trupe româneşti de rock sau metal şi mai mulţi DJ autohtoni.

Biletele pentru Fire In The Park Rock Fest vor fi puse în vânzare prin reţeaua Evenim şi online pe eventim.ro, la preţul de 35 de lei bilet de o zi şi 49 de lei abonament.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here