„Poveste de dragoste“, cel mai nou film al Cristinei Iacob, selectat la „Festival des Films du Monde“

„Poveste de dragoste“ (titlul internaţional: „Love is a story“), cel mai nou lungmetraj al regizorului Cristina Iacob, cu Dragoș Bucur și Raluca Aprodu în rolurile principale, a fost selectat la prestigiosul festival de film de la Montreal (Canada), „Festival des Films du Monde“.

Povste de dragoste_1

Alături de Dragoş Bucur și de Raluca Aprodu, în film joacă Ducu Darie, Mimi Brănescu, Mirela Oprişor, Vlad Zamfirescu, Ionuț Bora, Gabriela Popescu.

„’Poveste de dragoste’ este un film diferit de ‘Selfie’, cu o poveste universală despre iubire și despre încercările prin care trebuie să treacă un cuplu. Selecția la Montreal, ca și cea de la Mons, este o reală bucurie pentru întreaga echipă a filmului, alături de care a fost o plăcere să lucrez. Acest film este pentru public, așa că juriul în fața căruia avem cele mai mari emoții este format din spectatorii din România, care vor putea vedea filmul în cinematografe la finalul acestui an”, a afirmat regizoarea Cristina Iacob.

Poveste de dragoste a rulat în premieră internațională în cadrul Festivalului filmului de dragoste de la Mons, unde a fost selectat în competiția internațională. La Montreal, filmul va rula pe 31 august și pe 1 septembrie. În România, lungmetrajul va fi lansat la finalul anului 2015.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here